2777
2789
عنوان

چرا جنین ایست قلبی میکنه؟

60951 بازدید | 37 پست

مامانهایی که جنینتون ایست قلبی داشته یعنی اول قلب تشکیل شده بعدا دیگه نزده، علتش برای شما چی بوده؟ پیگیری کردید؟ دکترتون علتشو چی گفته؟ چقدر احتمال داره دوباره هم تکرار بشه تو بارداری بعدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه داشتم بله اول قلب داشت بعد متوقف شده بود رشدش میگن بیشتر به دلیل اختلالات ژنتیکیه دلیل و ...

علتشو بهتون نگفتن؟ میترسم دوباره اتفاق بیافته. چیزی هست که قابل کنترل و پیشگیزی باشه یا نه؟ چون دکترا تا سه تا سقط نمیفرستن برای ارزیابی. من نمیتونم دیگه با این استرس به بچه دیگه فکر کنم. دارم دق میکنم. فردا باید کورتاژ کنم

مشکل تیروئید ندارم. آسپرین میخوردم و آمپول روگام هم زده بودم. با همسرم هم نسبت فامیلی نداریم. بازم ا ...

احتمالا ضعیفی اسپرم یا تخمک یا مشکل ژنتیکی، خواهرزاده منم اوایل کرونا باردار شد و یهو قلبش ایستاد، الان دوباره بارداره و خداروشکر مشکلی نداره ۵ ماهشه

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
میگن به خاطر آنتی تیپیو بدن هستش که قلب جنین تشکیل نمیشه ،حالا منم یه مطلب درموردش خوندم چون خواهرم ...

قلب تشکیل میشه. ولی بعدا دچار ایست قلبی میشه. من هفت هفته جنین قلب داشت. صداشم شنیدم. ده هفته ایست قلبی کرده.

والا من یکی دوساله اینطور چیزایی میشنوم خیلی فراگیرشده متاسفانه اصلا چندساله پیش چنین موضوعاتی نبود الان از ده بارداری ۵تا سقط میشه از فامیل وآشناها نمیدونم چه بلایی هستش داره سرملت میاد،خواهرم بیچاره قلب تشکیل نشده بود مجبوربه سقط شد اندازه ده کیلو کم کرد 

علتشو بهتون نگفتن؟ میترسم دوباره اتفاق بیافته. چیزی هست که قابل کنترل و پیشگیزی باشه یا نه؟ چون دکتر ...

وااا سه تا سقط😨

حتما ادم باید دور از جون بمیره ک بفرسن ازمایش😞

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️

علتای مختلفی میتونه داشته باشه مثلا ضعیف بودن نطفه یا اسپرم.یا مشکل ژنتیکی یا غلظت خون مادر که لگباعث میشه جفت خونرسانیش کم بشه وقطع شه ونهایتا ایست قلبی جنین.کسی که دوسه بار براش تکرار شده باید حتما پیگیری کنه علتشو بفهمه.جنین من۳۵ هفته ایست قلبی کرد.بخاطر جفت پیر شده😔

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

شوهرت آزمایش اسپرم بده خودتم آزمایش ایمنی انعقادی بده.ایشالله دیگه تکرار نمیشه.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین