2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه عزیزم.اگه منظورتون برای یادبود و ایناست میتونید هر تعداد که وسعتون میرسه بسته درست کنید.تو هر بسته مثلا یکی دو کیلو برنج بزارین.یه روغن مایع.یه رب.یه ماکارونی.چای.قند......هرچی در توانتونه.....ببرین مناطق محروم یا محلی که تو شهرتون کارگرای روز مزد وایمیستن برا کار توزیع کنین....خیلی خیلی ثواب داره و مطمئن باشین میرسه به روحشون.

یا تو گروههای خانوادگی ختم قرآن به نیتشون بزارین هرکس یه جزء برداره.یا تویه مغازه پر رفت و آمد یه بسته خرما یا شکلات بدین فروشنده بزاره رو میز که هر کس اومد خرید یه دونه برداره فاتحه بخونه....یا به نونوایی یه محله پایین شهر یه مقدار پول بدین بگین اگه کسی رو میشناسن که قشر ضعیفه نون رایگان بدن بهش....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خدا رحمتشون کنه عزیزم.اگه منظورتون برای یادبود و ایناست میتونید هر تعداد که وسعتون میرسه بسته درست ک ...

خیلی عالیه. خواهرم همین نظرو داره. سر مزارش چیکار کنم؟ بجای حلوا وخرما و... 

قراره کسی بیاد غیر خودتون؟اگه قراره فامیل بیان پک کیک و آبمیوه و خرما درست کنین توزیع کنین.چون تو این شرایط کسی خرما و حلوا از ظرف روباز برنمیداره.اینجا اینطوریه جای شما رو نمیدونم.گلاب هم داشته باشین که بگردونین اگه کسی خواست....مثلا چند تا فامیل اصلی رو زنگ بزنید بگید یک مراسم کوچیک سر مزار داریم.یه نیمساعت مداح بیاد.فامیلا هم که با فاصله وایمیستن.یه یاد بود کوچیک و بعدشم هرکی میره خونه‌ش.خطری هم نداره.چون مکان روبازه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مداح میخواد بیاد. پذیرایی کردن هم  به عهده مامانم اینا هست. من اصلن نمیدونم به کیا خبر دادن بیان. فقط خواهر برادرامو میدونم. زیاد دوست ندارن با من از این  تصمیماشون حرف بزنن. 

ما برای سال مادر مرحومم خدا نور به قبرش بباره بسته مواد غذایی تهیه کردیم سویا ماکارانی برنج روغن رب گوجه و مرغ و قند تقریبا ۵۰ بسته شد دادیم بیرون برای سر مزار هم که پک میتونید درست کنید ببرید

فقط خدا