2777
2789
عنوان

خوبه منم ی تاپیک بزنم دورهمی توپولوها😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 97 پست
اگه بچه نداری ک دسو پاتو بگیره اره خیلی زود میتونی کم کنی من وقت نمیکنم براورزش

واااای عکس پروفایت چه خوراکیهههه

دخترته؟ وای خدا چقدر ناااازه

هزار ماشاءالله چشم نخوره کوچولوی خوشگل

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای عکس پروفایت چه خوراکیهههه دخترته؟ وای خدا چقدر ناااازه هزار ماشاءالله چشم نخوره کوچولوی خوش ...

اره عزیزم دخترمه کپ خودمه هم پسرم هم دخترم

فداتشم چشات قشنگ میبینه

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
منم۷۰ باقد۱۶۷ام😂🖐🏻

تو که خوبی 😐 برای این قد هفتاد بد نیستاااا

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜