الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاالله چندبودی چند شدی منم ۸۰ بودم😲😲😲😲الان ۷۲فلن
من خییییلی تپل بودم، ارث داشتم هم از خانواده ی مادری هم پدری، بعد بچه که بودم یکبار مریض شدم و اشتهام کم شده بود (یه چیزی تو مایه های زردی) بعد مادرم ک اطلاع کافی نداشت برام شربت اشتها میخره و منم هی اشتهام زیاد میشه تا اینکه به 95 کیلو رسیدم😬🤯 ولی خب به لطف خدا و اراده ای که داشتم الان رسیدم به 75 قدمم 173 هست یعنی چهار کیلو کم کنم دیگه ایده آله
اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
من خییییلی تپل بودم، ارث داشتم هم از خانواده ی مادری هم پدری، بعد بچه که بودم یکبار مریض شدم و اشتها ...
عه عزیزم اون چه شربتی بوده که اشتهاتو زیاد کرد چاق شدی بخدا دخترم پیرم کرده ۴ساله ۱۳کیلونشده هرمارکی اشتهااور بگی خریدم روش جواب ننیده بدتر مریضش میکنه خیلی لاغره
عزیزم خوشبحالت خیلیم خوبی قدتم بلنده عالی هسی
متاهلی؟؟چن سالته
درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
عه عزیزم اون چه شربتی بوده که اشتهاتو زیاد کرد چاق شدی بخدا دخترم پیرم کرده ۴ساله ۱۳کیلونشده هرمارکی ...
نه بابا سنم به تاهل نمیخوره، پونزده سالمه
نمیدونم والا چه شربتی بوده، ولی یادمه روش عربی نوشته بود، بابام از یکی از ماموریت هاش آورده بود
اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
عه عزیزم اون چه شربتی بوده که اشتهاتو زیاد کرد چاق شدی بخدا دخترم پیرم کرده ۴ساله ۱۳کیلونشده هرمارکی ...
برای دخترت، سعی نکن به زور بهش غذا بدی، هله هوله رو از دم دستش جمع کن، غذاهایی که دوست داره درست کن، بزار قشنگ بازیشو بکنه تا گرسنه بشه