2777
2789

شبتون بخیر دوستان 

واقعیتش اینه ما ی خونه خریدیم ک نوسازه و صفره 

کابینت ساز اوردیم بابت کابینت ، گفت کابینت و کمد اون مدلی ک ما مد نظرمونه میشه ۶۰ تومن 

اینم بگم ، هم کابینت هم کمد هر دو معمولی هستن اما خوب واقعا متریال و دستمزد گرونه دیگه 

اینم خدایی باهامون راه اومد 

حالا واقعا تو پول کابینت موندیم 

من به همسرم پیشنهاد دادم ،مطبخ یه سمتشو سینک ظرفشویی و خود ظرفشویی میزاریم با از این ابچکان رو سینکی ها ک الان مده 

کنارش و شلف میزنیم برای جای ادویه و حبوبات و اینا 

طرف دبگه مطبخ هم گاز و هود میره ک پر میشه 

اما واس خود اشپزخونه  که دید داره گفتم ، اپن و زیرش کابینت میگیریم 

حالا دیوار کابینت خورمون فقط یکی هست 

که گفتم ی ردیف پایین و کابینت میزنیم فقط 

ردیف بالا رو به جای کابینت دو ردیف شلف قشنگ میزنیم با حدود ده ، ۱۵ تا گلدون یکجور با گل یک مدل 

الان براتون عکسهاشونم میفرستم 

به نظرتون بد میشه خدایی ؟؟ 

(خواهشا مثل مادرشوهرم نگید مگه مجبور بودی خونه متراژ بالا بگیری که توش بمونی ، این خونه رو ما پیش فروشی خریدیم ، خیلی براش صبر کردیم و سختی کشیدیم )

حالا راه حل دوم اینکه بازم صبر کنم تا پول دستمون بیاد واس کابینت بعدا بریم تو خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خونه ماله خودته چند سالی رو توش هستی اجازه نیس که سرسال بخوای بری پس باید یه جوری باشه که جادار باشه و راحت باشه زیاد تو فکرفشنگی نباش چون روز ب روز چیز جدید میادو زود قبلیه از مد میره همیشه ساده قشنگه و قشنگ میمونه بنظر من یا یکیا پیدا کن قصدی کار کنه که خورد خورد پول دستت میاد بهش بدی یا صبر کن پول دستت بیاد بعد بری 

حالا قشنگیش به کنار ظرف و ظروف و وسایلتو پس چجوری جا میدی 

اره واقعا اینم هست 😒

من تو این خونه ایی ک الان هستم ۸ تا کابینت دارم ک البته ظرفهام ی ذره رو هم روهمه

اونجا هم همین ۸ تا در میاد اگر اینکارو کنم 😔

چون خونه ماله خودته چند سالی رو توش هستی اجازه نیس که سرسال بخوای بری پس باید یه جوری باشه که جادار ...

اره درسته دوست عزیز

ممنونم از نظرت 

دعا کن انشاالله درست بشه