2777
2789
عنوان

بیاین چھارتا چیز بدرد بخور یاد بدیم بہ ھم 🙃جای الکی چرخ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 247 پست
یعنی چی موهامو قاب بگیره

یعنی موهات دور صورتت باشه

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
تو آبگوشت وقتی سیب زمینی انداختین یدونه لیمو عمانی سوراخ کنین و بندازین.وقتی آبگوشت جا افتاد تو یه ک ...

مامان من عاشق ابگوشته انقد درست میکنه دیگه خوشم نمیاد 

بهش بگم لااقل مجلسی درست کنه شاید بتونم بخورم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب یلدا چی سر سفره میزارین؟

اجیل پاستیل باسلوق پشمک کیک خودم پز پفیلا شکلات شیرینی مثل کاک و نون برنجی چون براش شهر همسرم هست دوست داره سر سفره باشه شمع عروسک ننه سرما انار دون شده ژله و دسر شیک یلدایی یه ظرف میوه فعلا همینا یادمه😆😆😇😇

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
دلم میخاد امداد و نجات و تزیقات و فورتهای پزشکی یادبگیرم  ی مهارته  ن ک پول دربیارم  ...

میتونی ب مراکز ھلال احمر مراجعہ کنی 

آمزش رایگان ھم دارن 

کارت عضویت ھم میدن

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
منم میخام یه چیز نااب بهتون اطلاع بدم با طب اسلامی کرونام خوب شد هرکی هر بیماری داره مرجعه به طب ا ...

با مدبر  غدیر؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

تو جا یخی یه برش لیمو تازه بندازین با پوستش بقیشم اب بزارین ببنده بعد شربت ابلیمو ک.درست کردین یکی دو دونه از این قالبا بندازی داخلش خیلی شیک

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
ممنون این اسپری های نانو که تو اینستا تبلیغ میکنن استفاده نکردید؟ از کجا میتونم بخرم 

روشای طبیعی بھترہ 

ن عزیزم اونو تجرنشو نداشتم متاسفانہ ک راھنماییت کنم

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
مامان من عاشق ابگوشته انقد درست میکنه دیگه خوشم نمیاد  بهش بگم لااقل مجلسی درست کنه شاید بتونم ...

شوهر من قبلا از آبگوشت متنفر بود.ولی الان هفته ای دوبار باید براش درست کنم میگه تا حالا هیچجا مثل این آبگوشتا نخوردم😃

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

قبل از اقدام برای بارداری ب شوهراتون میوه ی به بدین معجون خرما موز شیر گردو بدید بخوره 

زیاد ب کسی محبت نکنید ک خوبی هاتون عادت بشه براش 

از خوشبختی تون برا کسی نگید 

هیچوقت نزدیک خانواده همسرتون زندگی نکنید 

همیشه یه پس انداز مخفیانه از همه داشته باشید 

از هرچیزی بهترینشو بخواید 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  
الفا فقط

پیداش نکردم عزیزم نداشتن

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
اون جمله ی سومی رو بخوام انجام بدم نمیگن دیوونه اس؟

من انجام میدم 😉دیوانہ کسیہ ک میبینہ ما معذبیم و ب حرفاش ادامی میدہ 

بعدم ن اونقدر ضایع ک 😂ملایم