کلا خانوادگی اینجوری هستن چون جوشون سنتی هست و خواهرم ندارن، یکم با این چیزا و این مسائل اشنایی ندارن... و درکل اعتقادی به سوپرایز کردن و کادو گرفتن و اینا ندارن
بنظرتون چیکار کنم که تاثیر بذارم روش یا چه حرفی بزنم بهش که تاثیر بذارم روش؟
الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقدر خودتون و خارو خفیف و محتاج کادو و....نکنین .شما ک هرچی میواین میخره که پس اینکارا چیه اصلا هم تغییری نمیکنن خیالت راحت فقط هردو رو عصبی میکنی
فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
اخه کادو یه مزه دیگه میده تا اینکه خودمون چیزی بخوایم و بخره
فایده نداره از من ک تجربه دارم آویزه ی گوشت کن .بیخیال
فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مال منم همینه غصه نخور.ارزوی یه کادوی روز زن موند به دلم.فکر کن من همیشه هر مناسبتی براش میخرما.تولد،روزمرد،سالگرد ازدواج و...ولی اون نه.یعنی دید که من این چیزا برام ارزش داره ولی بازم درست نشد.بهش قبلنامیگفتم چی میشه یه روز که از سر کار میای خونه یه شاخه گل برام بخری. اونم فقططط میگه که چی؟من از این سوسول بازیا خوشم نمیاد.اخرشم تو دلم خودمو با این حرف که من تولدم برای پدر و مادرم مهم نبوده؛ یه عکس تولد تو البومم نیست ؛چه انتظاری از بچه مردم دارم