2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا یکی از خانم ها سوال کرده بود از مشاوره که من به مهریه اعتقاد نداشتم و مهریه ام چند شاخه گل، و همسرم همیشه تو دعواها بهم میگه تو لیاقت و ارزش ات بیشتر از چند شاخه گل نبوده، وگرنه خانواده ات انقدر راحت از دستت خلاص نمیشدن،یا میگفت وقتی واسم گل میخره میگه تا حالا ۱۰ بار باهات مهریه رو حساب کردم، 

و الانم می گفت یک ماه خونه پدرمم گفته مهریه ات صد بار دادم نمی خوای جدا شو، 

شعور همسر و خانواده ای که انتخاب میکنی مهم، مهریه نخواستن فانتزی قشنگی نه تو ایران، حالا چرا مهریه نباشه؟؟ مگه ماها که داریم تا حالا حرفی ازش بوده یا اجرا گذاشتیم ،یه چیز فرمالیته است اگر زندگی ات خوب باشه طرفت درست انتخاب کرده باشی، چه ۱۰۰۰ تا سکه چه صفر ارزشش یکی، 

ضمنا مهریه زمان ارث هم بکار میاد 

نه ضایع که نیست ولی سعی کن پیشنهادی ندی بزار اول اونا پیشنهاد بدن درمورد کمو زیادش بعدا با خونوادت ت ...

زیر ۱۰۰ تا کمه؟

اخه الان ۵۰ تا بندازی میشه ۶۰۰ ملیون 

به نظرم پول کمی نیست

💍♥ i said yes 

احساس میکنم دارم خودمو میفروشم

اون چی؟

از روی تو خجالت می کشه که فرصتهای شغلی بیشتری از تو داره؟ اجتماع بهش فضای رشد بهتری میده؟ که تو خیلی رشته های سهمیه جنسیتی داره؟ که ارثش دو برابره؟که میتونه قانونا بهت تجاوز کنه؟ که اجازه درس و کار و سفر و محل زندگیت با اونه؟ که هروقت عشقش کشید بی مهریه میتونه بذارتت پشت در؟ میتونه سرت زن بگیره؟ که وقتی مرد هیچی ازش بهت ارث نمی رسه حتی اگر تو خونه خرج کردی؟ که اجازه همه چی بچه ها با اونه؟ گیرم حق کار و سفر ازش تو محضر گرفتی با بقیه اش میخوای چکار کنی؟؟؟؟

خجالت نمی کشه تختی که روش میخوابه و پوشک بچشم تو سیسمونی پدرزنش تهیه می کنه؟

متاسفانه مردها به اسم روشنفکری تنها حق (مالی) زن یعنی مهریه که جبران 1 درصد نابرابری های بالا هم نیست پایمال کردند. حرف گذاشتند تو دهن دخترها اونا هم تکرار می کنند و احساس امروزی بودن می کنند !