2777
2789
عنوان

زن تنها با یه بچه تو جاده این تلس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 68 پست
شاید واقعا ب کمک احتیاج داشته

همین بهم عذاب وجدان میده 

اما چطور اعتماد میکردیم

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا هم چین چیزی ندیدم یا برام‌پیش نیومده ولی عزیزم بسپار به خدا بگو خدا کمکش کن اخه این دوره مردم رو نمیشه همینجوری سوار کرد

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

تله چیه کای من میترسم    یبار    تو روستا  شوهرم   تو  جاده یه اقای از تهرا ن اومده بود  اونجا کار البته نمیشناختیم      شوهرم    سواش کر   من ایقد میترسیدم ک چاقو نداشته باشه   عقب  ماشین نشسته بود هر لحظع ترس داشتم

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

الان خروجی های تهران شبا خیلی از این تله ها میزارن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

همسایه ما دامادش راننده بیابون بود

ی بار نیمه شب بوده جاده کویری تاریک و خلوت دوتا دختر کم سن و سال با وضع نامناسب دست تکون دادن این اقا ترسیده بوده توقف نکرده...

بعد چندماه گویا گفتن جسد دو دختر نوجوون همون حوالی پیدا شده بود.تا مدتها میگفت حتمی اونا بودن خدا منو ببخشه