2777
2789
عنوان

زن تنها با یه بچه تو جاده این تلس؟

3100 بازدید | 68 پست

بچه ها من و داداشم دوماه پبش ساعت دو شب تو جاده بودیم یهو دیدیم یه زنه تو بیابون با یه بچه وایساده دست تکون میده داداشم گفت ممکنه تله باشه نباید اعتماد کرد منم کل مسیر ترس تو وجودم بود ولی ذهنم مونده پیششون و هر چند روز یه بار یادشون میوفتم و میگم نکنه واقعا نیاز به کمک داشته

تا حالا از این اتفاقا واسه خودتون و اطرافیانتون افتاده؟

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نباید به کسی اعتماد کرد هیچکس 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

بنظرم آدم دنبال دردسر نباشه بهتر

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

شاید واقعا ب کمک احتیاج داشته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چی بگم زمونه ی بدی شده ادم خودشم تو کار خودش میمونه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛