2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی مچتونو بگیره؟فان🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 27373 بازدید | 74 پست
مگ نامزدا هم عملیات دارند؟ فقط مگ محرم نیستن؟؟

ما ک نامزد شدنی عقد میکنن اینجا

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مای بیبیا رو قایم کرده بود زیر تخت دخترم که بعدا بزنم به حساب شوهرم پیداشون کرد الانم ک الانه میگم تموم شده باورنمیکنه میگه توبگی تموم شده ینی هنو برایه هفته هس😂😂😂😂😂😎😐😐

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

لو رفتن زیاد بوده ولی چون از کسی نمیترسیدم اصلا برام مهم نبوده 

تعطیلات بود ، جای دیگه دانشجو بودم  مادرم اومده بود پیشم منم جام بد بود خونه ی دوست پسرمو قرض کرده بودم اونم قرار بود نباشه دو هفته از شانس بد کارش کنسل شد یک دفعه ای در و باز کرد اومد تو 

دیگه چی بدتر از این 🥴🥴🥴

ما ک نامزد شدنی عقد میکنن اینجا

اهل کجایی احیانا اسمت الناز نیس؟

منم یکیو میشناختم نامزد بودن حین عملیات خواهرشوهره دفته تواتاق دیده😂😂😂😂

خوشبحال شما که احساس بد و خجالتتون برای شکلات و تلفن و ایناست واقعا چهگده دخملای خوبی هستید البته فکر کنم چون تو بقیه موارد زرنگ بودین مچتون رو نتونستن بگیرن این موارد اذیتتون میکنه 

اهل کجایی احیانا اسمت الناز نیس؟ منم یکیو میشناختم نامزد بودن حین عملیات خواهرشوهره دفته تواتاق دید ...

ن بابا الناز نیستم ک من😁😂😂😂وای ناموسا بده خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😂😂😂😂😂 بدتر ازین اونیه ک یه دوس پسرو بذاری توخونه بایکی دیگش بری بیرون به اولی بگی باعمم میرم ب ...

احسنت😂😂😂 من فکر میکردم سلطان پسر بازی و این کارا خودمم ولی الان مقام اول رو میدم شما 😂😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🌹🌹

خوشبحال شما که احساس بد و خجالتتون برای شکلات و تلفن و ایناست واقعا چهگده دخملای خوبی هستید البته فک ...

خخخ اره حق باتوعه😄😄😄

من خودم باسه تا گوشی کارمیکردم یکیش فقط تماس بود نتشو بازمیکردم بایکی دیگه میرفتم مجازی یگوشی دیگمم دوتا سیم مینداختم توش..هرکی گوشی اولمو نگامیکرد میگف ازمن پاکتر تو دنیانیس😎😎😎😂

خخخخ گفتم شاید اونی پیدات کردم جالب شد😂😂😂

نچ سانازم من😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احسنت😂😂😂 من فکر میکردم سلطان پسر بازی و این کارا خودمم ولی الان مقام اول رو میدم شما 😂😂😂😂😂👌 ...

سلطانی ازخودتونه عزیزم😉😉😉

البته همون عموم ک گفتم گوشیمو گرف خودش ی دختر اورده بود تواتاقی ک کفتراش بودن بعدش دومیه اومد توخونه سومی درخونه بود چهارمیم سرکوچه به همین زمان قسم راس میگم بیچاره مونده بود لای منگنه چجوری چیکارکنه لو نره البته اونی ک توخونه بود زرنگتر بود خودشو قالب کرد