2777
2789
چرا ملت از کوردا میترسونی مگه ماهم اینجا زندگی نمیکنیم کورد هم هستیم چرا از این خبرا نیست اینجور نگو ...

چون لب مرزیم!!!!

و اینو همه میدونن. 

لازم نیست من توضیح بدم یا کسی بترسونم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چون لب مرزیم!!!! و اینو همه میدونن.  لازم نیست من توضیح بدم یا کسی بترسونم

مگه تو قصر شیرین یا نفت شهر زندگی میکنی؟کرمانشاه که از این خبرا نیست اسلحه لازم باشه کسی اخه این حرفا میچرخه باعث میشه شهرای دیگع بگن ما ادم سر میبریم 

👈🤷👉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون لب مرزیم!!!! و اینو همه میدونن.  لازم نیست من توضیح بدم یا کسی بترسونم

من زن داداشم اهوازیه باباش میترسید به ما زن بده این حرفا باعث میشه اینجاهم شهره هیچ خبری از دزد و قاتل نیست هیجکسم نیازی به اسلحه نداره اتفاقا خیلی ادمای مهربون و مهمان نوازی هستیم همگی خیلیم خوش برخورد 

👈🤷👉
مگه تو قصر شیرین یا نفت شهر زندگی میکنی؟کرمانشاه که از این خبرا نیست اسلحه لازم باشه کسی اخه این حرف ...

همه جا خوب بد داره. 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من زن داداشم اهوازیه باباش میترسید به ما زن بده این حرفا باعث میشه اینجاهم شهره هیچ خبری از دزد و قا ...

از ما خوب تر نیست واسه مهمون نوازی...

ولی هست به خدا ما هستیم زیبا شهر شبی نیست اینجا گلوله نندازن...بحثو ادامه نمیدم..👋

از ما خوب تر نیست واسه مهمون نوازی... ولی هست به خدا ما هستیم زیبا شهر شبی نیست اینجا گلوله نندازن. ...

اره والا ماهم کرمانشاهبم اکثرشبا صدای تفنگ و گلوله میادهمش

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

اخطار لغو کاربری استارتر   

وقتی تاپیک شما قفل میشه نباید تکرار کنید

عنوان تاپیک شما غیر مرتبط با کاربری سایت هست و پستهایی که گذاشته شده بود هم مشکل داشت

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar