چرا ملت از کوردا میترسونی مگه ماهم اینجا زندگی نمیکنیم کورد هم هستیم چرا از این خبرا نیست اینجور نگو ...
چون لب مرزیم!!!!
و اینو همه میدونن.
لازم نیست من توضیح بدم یا کسی بترسونم
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون لب مرزیم!!!! و اینو همه میدونن. لازم نیست من توضیح بدم یا کسی بترسونم
من زن داداشم اهوازیه باباش میترسید به ما زن بده این حرفا باعث میشه اینجاهم شهره هیچ خبری از دزد و قاتل نیست هیجکسم نیازی به اسلحه نداره اتفاقا خیلی ادمای مهربون و مهمان نوازی هستیم همگی خیلیم خوش برخورد
مگه تو قصر شیرین یا نفت شهر زندگی میکنی؟کرمانشاه که از این خبرا نیست اسلحه لازم باشه کسی اخه این حرف ...
همه جا خوب بد داره.
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من زن داداشم اهوازیه باباش میترسید به ما زن بده این حرفا باعث میشه اینجاهم شهره هیچ خبری از دزد و قا ...
از ما خوب تر نیست واسه مهمون نوازی...
ولی هست به خدا ما هستیم زیبا شهر شبی نیست اینجا گلوله نندازن...بحثو ادامه نمیدم..👋