2777
2789

سلام 

ببخشید طولانیه اما همه رو همینجا نوشتم که هی نگین تند تند تایپ کن ممنونم از همتون

من همیشه با خانواده همسرم کنتاک داشتم بخاطر رفتارهای زننده اشون 

ماهی یه بار اونم ۲ساعت میرفتیم خونه مادرهمسرم و برمیگشتیم ک حرفی پیش نیاد 

بعد الان حدود یه ماه میشه ک بخاطر همسرم که ازم درخواست کرد روابط بهتر بشه تا مادرش بچه هامونو بیشتر ببینه قبول کردم  وقتی میرم خونشون گوشامو کر کنم و چشمام رو کور تا حرفاشونو کاراشون اذیتم نکنه 

خلاصه گذشت تا چندروز پیش ک ۲تا خواهرای همسرم باهم سر یه مسیله ای مهم ناموسی دعواشون میشه که حتی همسرم هم باهاشون کات کرد و تا ۳شب پیش قهر بودن که مادر همسرم گفت اشتیشون بدیم و... شام درست کردم و دعوتشون کردیم و اشتیشون دادیم 

تا دیشب که تولد یکی از خواهرای همسرم بود که ما هیچ کدوم یادمون نبود مادرهمسرم گفت تولدفلانیه و من بهش تبریک گفتم و روبوسی اما خواهرش حتی نگاهی بهش نکرد 

امروز دیدم تو استوری و وضعیت واتساپ  جفتشون باهم رفتن بیرون و تولد گرفتن با دوستاشون و منو خر فرض کردن و چیزی ب ما نگفتن 

بعد ساعت 8 اونی ک تولدش نبود زنگم زد و گفت من باهاش نرفتم اما عکسای تولدش رو گرفتم گذاشتم استوری و ... حالاهم زنگ زدم ب تو که فکر نکنی ما باهم بودیم اجی تو که میدونی من دیگه بخاطر اون حرفاو بحثا باهاش خوب نمیشم منم بهش گفتم به من مربوط نیست بلاخره خواهرین نمیشه که تاهمیشه قهر بمونین خوب کردین اشتی کردین و بعدش خدافظی کردیم

من از اینجا ناراحتم که الان ۱هفته است دارم به بچه هاشون ک فوق العاده درسشون افتضاحه درس یاد میدم اونوقت این کاررو بامن میکنن 

همسرم میگه تو خوبی کن تا ۴روز دیگه اگه خواستیم باهاشون رفتامد نکنیم دستمون پر باشه

بنظرتون باهاشون چجوری رفتار کنم؟(اصلا از دستشون ناراحت نیستم شاید دوست نداشتن منه زنداداششون تو تولد باشم اما دوست ندارم فکر کنن من نفهمم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادوستاشون رفتن خانوادگی نبوده که حتما شما هم باشی

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

والا منم برا خواهرهرم ی هفته قبل تولدش تولد گرفتم سورپرایزش کردم روز تولدش دوستاش خونش بودن ی زنگ نزد بیا اخر ک مهموناش رفتن زنگ زد دوستام بودن میخاستم بگم بیایی ها میدونم نمیایی 

منم ی مدت سر سنگین بودم 

توام ی کم سر سنگین باش بفهمن ناراحتی

چه بهتر که دعوت نشدی هدیه ای که می خواستی به اون بدی تقدیم به خودت کن بعدشم چرا شما باید به بچه هاشو ...

چون از بچه هاشون از تنها کسی که حساب میبرن من هستم تو کل طایفه اشون حتی معلمشونم از من درخواست میکنه برم برای جلسه اولیا و مربیان قبلا حضوری بود حالا انلاین

...

به خودت توهین نکن عزیزم ولشون کن فکرتو درگیر نکن.

راجه به درس دادنم بببین کاری کا دوست نداری انجام نده اگه انجام میدی واسه دل خودت باشه که دیگه اذیت نشی بگی من اینکارو کردم وتسشون و ...فلان.

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

فقط اومدم بگم قدر همسرت بدون ک پشت ته واقعا همسرت مرد فهمیده ای هست.شوهر من ک خودکشی میکنه برای خواهراش😥

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
بادوستاشون رفتن خانوادگی نبوده که حتما شما هم باشی

بله ممنون 

اگه بودن ۲تا خواهرا و شوهراشون و بچه هاشون و پسر عمه ی شوهر همونی ک تولدش بود و دختر عمه اشونو و... خانوادگی نیست شما درست میگید پس من حساس شدم

...

من که با شوهرت مخالفم. هر کوتاه بیام و خوبی کنم و زیر سیبیلی رد کنم بعضی از رفتارشون رو که چی بشه؟ اینقد خوبی کردم و شمشیر از رو برام کشیدن که کلا با نظرات همسرت مخالفم. الان هم تنهام و واقعا راحت. گذاشتمشون کنار

باهاتون موافقم خواهرا با دوستاشون رفتن اگه تولد خانوادگی میگرفتن و اسی دعوت نبود حق داشت ناراحت بشه

عزیزم من ک نوشتم ناراحت نشدم اما اونا جوری رفتار میکنن که حس بدی بهم دست بده 

...