من ی برادر شوهر دارم دوتا نوه هم داره بعد من روم نمیشه بهش بگم داداش اسمشو میگم بعضی وقتا ک دیشب بلخره بروم اورد گف مگ داییتم اسممو میگی بگو داداش و ب زنمم بگو زنداداش راسی اینم بگم زن ی عفریته ایه ک نگو بگی اونور وایسا کلی حرف درس میکنه و خیلیم بددهنه درزم ناتنی ام هستن و خیلی دارن ب ما حسودی میکنن پشت سرما خیلی بدگویی میکنن بنظرتون بگم داداش ؟؟بعدم گف ب شوهرم ک زن من بزرگ همتونه اگ یروزی با مادرت ی زنت ی ابجیات دعواشون شد اگ من نبودم پشت زن من دربیا😐😐😐😐😐😐من گفتم زرررررشک😂😂البته تو دلم
خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
اگه داداشت آدم خوبیه بهش بگو گاهی اوقات داداش ولی به زنش نگی زن داداش
تو رومون بهمون میخنده ولی شنیدیم پشت سر ما چیا میگه از چشم افتاده خیلی دلم میخاست بگم ولی نمیتونم
خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
وای نگو زنش داش وسایلشو جم میکرد بره چون س بار طلاق گرفتنو باز ازدواج کردن دیگ نمیتونن عقد کنن سیقه ...
واااااای آینده ی داداش منه دقیقا
میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب
خدايا شكرت هنوز هستن اقايوني ك عاشق همسرشون باشن و تكيه گاهشون باشن
استارتر شما زشته اسمشون و صدا ميزني واقعا
حرف بدي نزده بنده خدا
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
کاری به ایشون ندارم ولی من هیچ وقت کسی که خیلی ازم بزرگتره رو به اسم صدا نمیکنم مادرمم به برادر شو ...
اها پس باید اقارو اضافه کنم
همیشه برام سواه چی صدا بزنم خانواده همسرو باباش که فوت شد مامانش و واقعا آدم نمیتونه بگه مامان
منم هیچی نمیگم😁😁😁😂
اخه زنشم بهش نمیرسه میرن شام خونه دخترش اصلا اینو نمیبرن میرن با بچه هاشون گردش اصلا اینو بحساب نمیارن یبارم جاریم بهش گفته ازت چندشم میشه با این حال نمیدونم چرا اینقد دوسش داره😑