2777
2789
شوهرم ادم خوبیه ولی خیلی فهر میکنه وحرف نمیزنه.از این حرکتش دیوونه شدم.حتی با بچه ها هم حرف نمیزنه.من چکار کنم .همش باید به حرفاش گوش کنم وگرنه قهر میکنه
بهش اهمیت نده وقتی قهر میکنه تو هم سر سنگین باش بفهمه دیگه برات عادی شده دیگه قهر نمیکنه
I dream of rain ..........I dream of garden in the desert sand .....I wake in vain....I dream of love as time runs through my hand......I dream of fire.... those dream are tied to a horse that will never tire and in the flames...her shadows play in the shape of a mans desire ..... this desert rose ... each of her veils, a secret promise ...this desert flower ...no sweet perfume ever tortuerd me more than this....and as she turns... this way she moves in the logic of all my dreams ....this fire burns ... I realize that nothing as it seems... sweet desert rose ....this memory of Eden haunts us all...this desert flower....this rare perfume , is the sweet intoxication of the fall...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانهایی که قهر نیستید الکی یه داستان بساز بگو مثلا دوستم تعریف میکنه شوهرش خیلی قهر میکرده همه مسخرش میکردن که حتما بچه بوده کمبود محبت داشته و مثل دخترا بار اومده بعد که خواست قهر کنه یاد این داستانت میفته و خجالت میکشه
همه اواسط مرداد منتظر تو هستند! اما من مدتهاست با تو زندگی میکنم،،،!💋👣👶
بنظرت راه حلش دست ماست؟
یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم