2777
2789

سلام دوستان

خانمایی که شوهرشون مشکل ازواسپرم دارن

میتونن کمکم کنن که کدوم دکترا تو مشهد ای یوای بااسپرم اهدایی انجام میدن؟

ممنون میشم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۲
0
0%
۱
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی. بچه. ماله. یک. مرد. دیگه. میشه؟؟

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اسپرم اهدایی؟! مال کیه اون اسپرم. میخوام نباشه همچین بچه ای.  

عزیزم الهی هیچ وقت گرفتار این مشکلات نشید! راحت دل می شکنین ولی خبر ندارین! وقتی آزواسپرم باشه یکی یا یکی مشکل تخمک داشته باشه، باید آرزوی فرزند داشتن رو به دل بکشه؟ چرا وقتی ۵۰ درصد اون نطفه میشه برای خودش و ۵۰ درصدش از کس دیگه باشه نتونه بچه دار شه؟ خیلیا از بهزیستی و مرورشگاه بچه میگیرن! این حرفتون کاملا نسنجیده بود. ببین یکی مجبوره این کارو کنه مجبوووور! از دل خوشش نیست. پس سعی کنیم با حرفامون دردی روی دلش اضافه نکنیم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم الهی هیچ وقت گرفتار این مشکلات نشید! راحت دل می شکنین ولی خبر ندارین! وقتی آزواسپرم باشه یکی ی ...

اگر اون کسی که اسپرم داده آدم درست و حسابی نباشه چی؟ مگه بچه میخواد برای آدم چیکار کنه که تحت هر شرایطی شده آدم باید بچه داشته باشه؟ 

اگر اون کسی که اسپرم داده آدم درست و حسابی نباشه چی؟ مگه بچه میخواد برای آدم چیکار کنه که تحت هر شرا ...

مکه کورکورانه میرن از کسی اسپرم میگیرن و نمیشناسنش؟ بعدشم آدم خوب یا بد، اون یک سلول هست و قراره توی دامن یه فرد دیگه با روش تربیتی اون بزرگ شه و تربیت و خانواده حرف اول رو می زنه. اصلا لزومی نداره اینارو بگیم به کسی که درگیره این چیزهاست. دغدغه با دغدغه هاش اضافه کنیم. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مکه کورکورانه میرن از کسی اسپرم میگیرن و نمیشناسنش؟ بعدشم آدم خوب یا بد، اون یک سلول هست و قراره توی ...

تو دین خودمون هست که همون نطفه اگر مشکل دار باشه آدمی که ازش به عمل میاد هم آدم درست و درمونی نخواهد بود. 

موفق باشین همگی با اسپرم اهدایی. 

تو دین خودمون هست که همون نطفه اگر مشکل دار باشه آدمی که ازش به عمل میاد هم آدم درست و درمونی نخواهد ...

استارتر، من شوهرم سیده، مهربونترین و بهترین مردی که تو زندگیم دیدم، اگر خواستی برای اسپرم اهدایی بهت کمک می کنم

تو دین خودمون هست که همون نطفه اگر مشکل دار باشه آدمی که ازش به عمل میاد هم آدم درست و درمونی نخواهد ...

تو همون یک سلول به ظاهر ساده هزاران هزار ویژگی و خلق و خو و عادت نهفته ست که کپی میشه از دهنده ی اسپرم به بچه.... 

مکه کورکورانه میرن از کسی اسپرم میگیرن و نمیشناسنش؟ بعدشم آدم خوب یا بد، اون یک سلول هست و قراره توی ...

خدا اینطور ادمایی که ته دل ادمو با حرفی که درموردش اطاعاتی ندارن خالی نمیکنن وبجاش امیدمیدن بهمه و دل ادمو قرص میکنن زیادتر کنه رو زمین

انشاا..