الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم الهی هیچ وقت گرفتار این مشکلات نشید! راحت دل می شکنین ولی خبر ندارین! وقتی آزواسپرم باشه یکی یا یکی مشکل تخمک داشته باشه، باید آرزوی فرزند داشتن رو به دل بکشه؟ چرا وقتی ۵۰ درصد اون نطفه میشه برای خودش و ۵۰ درصدش از کس دیگه باشه نتونه بچه دار شه؟ خیلیا از بهزیستی و مرورشگاه بچه میگیرن! این حرفتون کاملا نسنجیده بود. ببین یکی مجبوره این کارو کنه مجبوووور! از دل خوشش نیست. پس سعی کنیم با حرفامون دردی روی دلش اضافه نکنیم
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
اگر اون کسی که اسپرم داده آدم درست و حسابی نباشه چی؟ مگه بچه میخواد برای آدم چیکار کنه که تحت هر شرا ...
مکه کورکورانه میرن از کسی اسپرم میگیرن و نمیشناسنش؟ بعدشم آدم خوب یا بد، اون یک سلول هست و قراره توی دامن یه فرد دیگه با روش تربیتی اون بزرگ شه و تربیت و خانواده حرف اول رو می زنه. اصلا لزومی نداره اینارو بگیم به کسی که درگیره این چیزهاست. دغدغه با دغدغه هاش اضافه کنیم.
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)