2789
عنوان

چجوری به مادرم بگم؟

457 بازدید | 11 پست

سلام 

دوستان من مدت یکساله از نظر روحی خیلی حالم بد تااین سن با دو سه نفر دوست شدم منو پس زدن هرکدوم یه جوری ولم کردن ، بخاطر این ضربه هایی که خوردم سعی میکردم نذارم خانوادم بفهمن ناراحت نشن ولی الان خیلی حالم بد دلم میخواد به مامانم بگم برم پیش مشاور چجوری بهش بگم؟ همش جلوشون خندیدم رو من خیلی حساب میکنن بهم اعتماد دارن فکر میکنن هیچ مشکلی ندارم ولی از درون قلبم و روحم انکار چاقو زدن خیلی خستم 

چند سالتونه ؟؟؟؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲۲

به نظرم با خدا حرف بزن و بهش توکل کن 

به گذشته فکر نکن 

چون فکر کردن به گذشته افتی هست که میزنه به زندگی حال و آینده 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

خودت تنها برو مشاور، بهش بگی غصه میخوره

شایدم راهنماییت کنه، نمیدونم

کتاب زنان زیرک و قوی باش دختر، چرا مردان فقط می‌توانند یک کار رو انجام بدن، زنان از حرف زدن خسته نمی شوند، عشق ویرانگر

بخون

خیلی از ما تو رابطه ها کنار گذاشته شدیم، بعدها بابت خیلی هاش خدا رو شکر میکنی، ما بوش گ نیستیم، همه بخوانمون، این جمله که این روزا همه جا مینویسه، حقیقت هست، آدمهایی که میان تو زندگیت، یا می‌مونن میشن آدم زندگیت ، یا میرن، میشن تجربه زندگیت