2777
2789
عنوان

کیا با تنبلی تخمدان،باردارشدن؟

200 بازدید | 14 پست

سلام،بچه ها من تنبلی دارم ینی پلی کیست هستم...نزدیک۴سال اقدامم...ولی نشده.۶.۷کیلو اضافه وزن دارم...توروقران کمکم کنید،دکتر رفتم لتروزول داده ولی نشد...دارم دق میکنم...بخصوص فشااار اطرافیان....حالم خیلی بده...پلی کیستم ولی پریود میشم ب صورت طبیعی

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

منم پلی کیستیک بودم نزدیک ب ۴ سال انتظار باردار شدم پیش دکتر اقصی تهران، لتروزل نخور خارجیش فمارا بخور عالیه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پلیپ داشتم هیچ کسی ندیده بود حتی تو عکس رنگی ولی اون با سونو ۳بعدی فهمید و عمل کرد در اورد بعد فمارا خوردم باردار شدم کورتاژ تشخیصی هم کرد

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ی پلیپ داشتم هیچ کسی ندیده بود حتی تو عکس رنگی ولی اون با سونو ۳بعدی فهمید و عمل کرد در اورد بعد فما ...

فک کنم برا من همون مشکلم پلی کیست...

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من تنبلی تخمدان داشتم بعد از یک سال مصرف چند دارو باردار شدم .

دارم دق میکنم...طوری که قلبم وایمیسه😥😥وایمیسه😥😥

حس میکنم هیچوق نشه

عزیزم این مشکل شدیدی نیست  شما احتمالا به خاطر استرسی که داری باردار نمیشی

چ خاکی کنم ب سرم..انگار دنیا ب آخر رسیده😭😭😭😭

به خدا توکل کن با علم الان دیگه کسی نابارور نیست پیش یه دکتر خوب برو ان شالله زود نی نی دار میشی

نگن آی وی اف 😥😥😥

من که با چند تا قرص باردار شدم یادم نیست چی بود  ولی ای وی اف هم یه راه پزشکیه  ولی امید ...

فداتشم