2777
2789

من ۳روزه گلودرد دارم بدون سرفه...اونم شاید تک وتوک...

چندروز بعد،علائم دیگه شروع میشه؟ 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم‌الان فصل سرما خوردگی ام هست چ ربطی داره ب کرونا الکی نرو بیمارستان ی وقتی ...نداشته باشی ام میگیری

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

معمولا 5 روز طول میکشه مامان من یه هفته یکم حال ندار بود تا کم کم علائمش شروع شد و تقریبا 14روز طول کشید

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌الان فصل سرما خوردگی ام هست چ ربطی داره ب کرونا الکی نرو بیمارستان ی وقتی ...نداشته باشی ام می ...

نه خودم بنا روگذاشتم سرماخوردگی...آخه علامت دیگه ای ندارم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم‌الان فصل سرما خوردگی ام هست چ ربطی داره ب کرونا الکی نرو بیمارستان ی وقتی ...نداشته باشی ام می ...

به هیچ وجه بیمارستان نرو، اگه شک کردی فرض کن ک گرفتی و از خودت مراقبت کن و قرنطینه شو 14 روز دوره اش طول میکشه

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
آبلیمو با آب ولرم  عسل با آب ولرم  کپسول چرک خشک کن  اینها زود خوب میکنه

آره همه اینا روانجام میدم کپسول دیشب شروع کردم

بابا منم چهارروزه صبحا گلوم درد میکنه در طول روزم یکم گوشم ولی میدونم کرونا نیست و نمیترسم ترس 

آره منم دقیقا اینطورم صبح ها وشب ها...

دیشب انگار ته گلوم یه چیزی قلقلک میده 

الانم تست کرونا دادم

چی شد جوابش؟فقط گلودرد داشتین