2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

132 بازدید | 11 پست

سلام.

دخترم وقتی شیر میخوره، درست سر سینمو نمیگیره!

لب بالاشو به داخل جمع میکنه، درحالیکه میگن باید لب بالا به بیرون باشه!

الانم چند وقت هست که سر سینه‌هام درد میگیره، رنگشم نسبت به هاله اطراف شده روشن‌تر شده!

چیکار کنم؟

برفکه قارچ داری میزنه ب زبون بچم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

ببین زبون بچتم سفید نیس؟ 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سفیده! تو اینترنت خوندم که ممکنه آستر شیر باشه. درضمن دخترم یک ماه و هشت روزشه

ببین سر سفیده زبانش دندون قرمزم هست؟ برفکه سر سینتم برفکه دخترمنم همینطور بود  الانم دوسالشه هنوزم خوب نشده

ببین سر سفیده زبانش دندون قرمزم هست؟ برفکه سر سینتم برفکه دخترمنم همینطور بود  الانم دوسالشه هن ...

سلام عزیزم. من رفتم دکتر، دکتر معاینش کرد و خداروشکر دخترم برفک دهان نداره. ولی یادم رفت بپرسم واسه درد سر سینه‌هام چیکار کنم!

البته چند روزی هست که فعلا درد نداره، امیدوارم خوب شده باشه!

ممنونم بابت پاسخت♡

سلام عزیزم. من رفتم دکتر، دکتر معاینش کرد و خداروشکر دخترم برفک دهان نداره. ولی یادم رفت بپرسم واسه ...

خدارو شکر عزیزم. که برفک نبود. از شیر خودت بزن رو نوک سی‌نت. اگه بچت دندون داره گاز میگیره یا با لثش بخاطر اونه

خدارو شکر عزیزم. که برفک نبود. از شیر خودت بزن رو نوک سی‌نت. اگه بچت دندون داره گاز میگیره یا ...

مرسی عزیزم.

نه بابا! هنوز یک ماه و نیمشه...

الان اون رنگ صورتی روی سینم خیلی بیشتر شده، تبدیل شده به خشکی!

پیش یه ماما رفتم گفت پماد بزنم واسه خشکی‌هاش و یه توده شیر گیر کرده و باید آنتیبیوتیک بخورم. البته متخصص نبود. میخوام پیش متخصص هم برم