2777
2789
عنوان

آیا همه مردها اینجور هستن

214 بازدید | 22 پست

بچه کوچک دارم داشت پفیلا میخورد شوهرم از سرکار اومد گیر داد به بچه که پفیلا شو بخوره اونم گریه کرد گفت نمیدم شوهرم هم منو دعوا کرد فحش داد من فقط نگاه کردم هیچی نگفتم چون اگه جواب بدم بیشتر فحش می خورم همیشه با بچه میجنگه بعد میاد فحش میده به من میگه تو بلد نیستی بچه تربیت کنی و اینو بیمارش میکنی اما به خدا همیشه همه میگن که بچه ات خیلی خوبه اصلا فرشته است خیلی ارومه و با محبته من با این ادم چطوری رفتار کنم خیلی بچگانه رفتار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‍😐😐😐😐🤪

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

یه پوفیلام واسه اون بخر🤭انتظارداره بچه کوچیک عین ادم بزرگا بفرمابهش بزنه؟معمولابچه ها حس مالکیت زیادی دارن،توی ارانش توضیح بده

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
شوهرت مشکل داره😐از این ب بعد دو تا بسته خوراکی از هرنوع بگیر ،فکر کن دو تا یچه داری :/

خخخ

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
هر چی برای بچت میخری برای شوهرتم بخر،ظاهرا شوهرت بچه تره

آره بچه است فقط نگاهش میکنم فحش میده بد دهنی میکنه من هیچی نمیگم که ادامه نده تا بچه ناراحت نشه