2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دلشون میخواد منم دلم میخواد ولی اگه همه اینطور بیخیال باشن که کادر درمان و مردم بیگناه همه نابود میشیم که

خواهر کرونا هستم الخخخ یه مامان خانوم و یه متقاضی ازمون وکالت          😍        napeloniسابق و خالدار ۹۸ سابق و شوکول ۸ سابق میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم و قبولی ازمون وکالتم یه صلوات بفرستید         😍          بعضی کاربریامو فراموش کردم بعضیا رو هم گفتم بترکونن بلکه برم به کار و زندگی برسم ولی خو معتاد شدم استخونام درد میکرد مجبور شدم بازم بیام 🤣راستی از درگاه خدا ناامید نشید من بعد ۵ سال انتظار مادر شدم با دومین ای وی اف       ،    تو رو خدا فارسی را پاس بدارید انقدر غلط املایی نداشته باشید 
من عروسی ها رو فقط تو نی نی سایت دیدم که برگزار میشه

منم فقط اینجا دیدم

دختر عموم و پسر عموهام همشون بدون عروسی رفتن سره خونه زندگیشون 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

زنگ بزن پلیس بیان متفرقشون کنن😒 ما اینجا داریم هی کشته میدیم و بابامو با ترس و لرز میفرستیم سر کار اونوقت اونجا عروسیه😑

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

برام یدونه پیدا کن قول میدم عروسیم افتخاری دعوتت کنم😂😂😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤