2777
2789
شه عزیزم . من اصلا سمت طراحی الوریتم نرفتم . وقتم دیگه نیست

انواع روش هاش رو بخون ،تقسيم و غليه و پويا و حريصانه،هر كدوم باز تقسيم بندي ميشه،مثلا چه مسئله هايي با تقسيم و غلبه حل ميشه، اينا رو به نظرم حفظ كن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انواع روش هاش رو بخون ،تقسيم و غليه و پويا و حريصانه،هر كدوم باز تقسيم بندي ميشه،مثلا چه مسئله هايي ...

میخام توی این چند روز این تخصصی ها رو مرور کنم هرچی خوندم . باقیشم فقط عمومی عمومی فقط معارف خوندم مهارت ای سی دی ال ی روز وقت بزارم خوبه ادبیاتم ی روز وقت بزارم شاید بشه چنند دونه تست زد  کلا عمویمی رو جز معارف نخوندم این دوهفته هم ک مریضی داشتم هیچی 

میخام توی این چند روز این تخصصی ها رو مرور کنم هرچی خوندم . باقیشم فقط عمومی عمومی فقط معارف خ ...

براي معارف توحيد ذاتي و افعالي،آيه هاي مهم رو بخون،اينكه يه آيه افعالي يا ذاتي،صفات خداوند تو كدوم دسته هاست،اينا مهمه

میخام توی این چند روز این تخصصی ها رو مرور کنم هرچی خوندم . باقیشم فقط عمومی عمومی فقط معارف خ ...

ادبيات هم معني لغات و املا رو بخوني سه تا تست داره ازش،راستي اين سوالا هم كه اينجا گفتم واسه پارسال بود

براي معارف توحيد ذاتي و افعالي،آيه هاي مهم رو بخون،اينكه يه آيه افعالي يا ذاتي،صفات خداوند تو كدوم د ...

ممنونم عزیزم معارف اندیشه سبحانی و دین زندگی یک دو سه رو خوندم ولی باقی عمومی ها رو موندم ای سی دی ال رو میشه ی روزه ی جوری خوند ک ازش ی نمره خوب گرفت ولی باقی رو بعید میدونم فعلا ک پسرم ک اذیت میکنه . انشالله شما هم موفق باشی 

خواهش ميكنم انشالله خدا جواب زحماتمون رو بده

سلام خوش به حالتون من امروز که درگیر تولد پسرم بودم تست عمومی می خوندم هنوز زبان رو نخوندم والان می رم تخصصی ساختمان داده و پایگاه بخونم تا شروع آزمون خدا کمک کنه توکلم بهشه....خودش وفقط خودش برامون بسازه

من می تونم با توکل به توخداجون  
سلام خوش به حالتون من امروز که درگیر تولد پسرم بودم تست عمومی می خوندم هنوز زبان رو نخوندم والان می ...

تولدش مبارك باشه،استرس نداشته باش هرچي صلاحه همون رقم ميخوره

ممنون .این هشت روز موند چی برنامه ریزی دارین؟

من عمومی خوندم فقط یکبار باید اندیشه یک بخونم وتخصصی ساختمان ونصفه پایگاه ....همش فکرمی کنم کمه....شماچه کردین؟

من می تونم با توکل به توخداجون  
من عمومی خوندم فقط یکبار باید اندیشه یک بخونم وتخصصی ساختمان ونصفه پایگاه ....همش فکرمی کنم کمه....ش ...

منم زياد نتونستم بخونم اين چند روز ، ديگه خسته شدم،ولي حالا باقيشو براي تخصصي هام ميذارم ،چند روز اخر عمومي