2777
2789
منم زياد نتونستم بخونم اين چند روز ، ديگه خسته شدم،ولي حالا باقيشو براي تخصصي هام ميذارم ،چند روز اخ ...

من ساختمان می خونم دوفصل وتستاش فردا وپس فردا تا جمعه تمام سه نمی فهمم چرا این همه کندشدن ....

من می تونم با توکل به توخداجون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونی یک چیزی رو یک مار دور گلوم حلقه زده نمی تونم درست نفس بکشم خسته شدم حتی شوهرم من رو قبول ندا ...

واسه همینه که باید موفق بشی 

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟  

ای خدا به حق تنهایی آدم وحوا،به حق تنهایی علی در مسجد درشب نوزده رمضان ،به حق مظلومیت حسنت،به حق تنهایی زینبت روی تل زینبیه،به حق تنهایی زهرات پشت در سوختت،به حق قربت امام رضا وبه حق مظلومیت همه امامامون وبه حق  تنهایی صاحب الزمانمون وبه حق آبروی پیامبر ختمی مرتبت .......خودت می گی من رو بخون اجابت می کنم ،به من امید ببند ناامیدت نمی کنم،پس می گم ما روتوی آزمون سریلندکن.الهی امین

واسه همینه که باید موفق بشی 

برامون دعا کن گلم....خیلی چیزا رو می دونم که با این کار آن شاالله خدا بخواد زندگیم زیرورو می شه....برای بچه هام وایندم برنامه ریزی کنم .....اما من که تلاشم رو کردم بقیش دست اوست کریمه خودش برام بسازه.....

من سال اخر دبیرستانم تو چی:( متنفرم از این وضعیت! همه چی مجازی امتحان حضوری    

دوازدهمی ؟رشتت چیه؟

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
برامون دعا کن گلم....خیلی چیزا رو می دونم که با این کار آن شاالله خدا بخواد زندگیم زیرورو می شه....ب ...

حتما 

اگه تلاشتو کردی بقیش دیگه دست ما نیست و بحث تقدیره موفق باشی 

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟