2777
2789

دمو آخر برام سخت بود اونم چون دفعه اولم بود جلو یه عده درس میدادم.

خودش سخت نیست. 

هر آموزشگاهم تی تی سی ش فرق داره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دمو آخر برام سخت بود اونم چون دفعه اولم بود جلو یه عده درس میدادم. خودش سخت نیست.  هر آموزشگا ...

قبل اینکه بری ثبت نام واسه دوره تی تی سی 

تعیین سطح شدی؟یا مصاحبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه بری ثبت نام واسه دوره تی تی سی  تعیین سطح شدی؟یا مصاحبه؟

فقط مصاحبه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سخت بود یا راحت؟ خیلی استرس دارم دیپلم زبان دارم میخوام برم واسه تی تی سی تعیین سطح شفاهی میکنن

معمولی بود.

یعنی ممکنه بهت بگن در حد تی تی سی نیستی؟!