2777
2789
جریانش چی بود فقط صفه ی اولو خونوم میشه خلاصه بگی

شوهرش دزد بود 

معتاد بود 

مواد فروش بود

بیکارم بود 

دست بزنم داشت شکاکم بود 

ولی استارتر بازم باهاش بود 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه بله

من اصلا عادت ندارم پر بازدید ها رو بخونم

اما چند صفحه خوندم و بسیار متاسف شدم و کلی هم حرص خوردم

الانم نمیدونم استارتر کی بود

اما اصلا تحمل آدم های احمق  و مشکلات خودخواسته رو ندارم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

دو سه صفحه خوندم اعصابم نکشید بخونم دیگه نفهیمدم پیاماش جی بود

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

نمیتونم باورکنم🤔

ازبعدتاپیک گلبهار به تاپیکای خودمم شک میکنم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
قضاوت نکنید من فقط به درد دل نیاز داشتم فک نمیکردم انقد رگبار توهین و قضاوت بشنوم.

عزیزم مگه ما دشمنتیم!

شما مسول اون بچه هایی هستی که میخای تحویل کس دیگه بدی 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟