سلام بچها من بیستو هفت سالمه تحصیلات خوبی دارم زبان انگلیسی مسلط هستم از نظر ظاهری هرکی میبینتم میگه بانمک و خوشگلی ولی راستش اصلا حتی ی ذره هم خودمو خوشگل نمیبینم راستی شاغلم هستم تو جمع که میخوام صحبت کنم لکنت زبان میوفتم و کلی سوتی میدم و وارد جمع که میشم قرمز میشم و خجالتی هستم این از بچگی همراهم بوده لطفا اگه راهکاری دارین ممنون میشم کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لینک چند تا تاپیک درباره ی اعتماد به نفس رو تو پر طرفدار ترین تاپیکای نی نی سایت گذاشتم
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !