2777
2789
عنوان

بچمو از دست دادم دلم خیلی آشوبه...

227 بازدید | 15 پست

خانوما من سه روز پیش بچه ام سقط شد همش تصویرش جلو چشمامه همش غصه میخورم گریه میکنم فعلا شرایط بچه آوردن ندارم شرایط مادر شدن ندارم اما فکر اون بچه تصویری که ازش تو ذهنمه داره دیوونم میکنه کلا 1ماهش بود که افتاد اما نمیتونم بهش فکر نکنم همش حس میکنم جاش تو دلم خالیه.... 

کاملا حق داری عزیزم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خدا صبرت ب ه و خدا هرچه  کدتر جا گزینشو تو دلت بزاره 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماهه بود تقریبا.... کلا بی خیال شو فکر نکن یه سرگرمی درست کن...... خودتو برا بعدی اماده کن...... تاپیک داستان زندگیمو بخونین دارم میرم از سایت دیگه😢

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
من سه ماهه بود تقریبا.... کلا بی خیال شو فکر نکن یه سرگرمی درست کن...... خودتو برا بعدی اماده کن.... ...

همش فکر میکنم اگه شرایطم خوب بود اگه به دنیاش می آوردم چی میشد... حس میکنم خیلی مظلوم بود

من سه ماهه بود تقریبا.... کلا بی خیال شو فکر نکن یه سرگرمی درست کن...... خودتو برا بعدی اماده کن.... ...

عزیزم لینک تپیکتو بزار من پیداش نکردم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم لینک تپیکتو بزار من پیداش نکردم

نوشتم اولین و اخرین درد و دلم

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

استاد ما،علی اکبر برهان،

فرزندی به نام علی اصغر داشتند که اولین فرزند ایشان بود و در کودکی از دنیا رفت.

ایشان خیلی ناراحت بودند تا اینکه شبی در خواب دیدند آن پسر بزرگ شده و ناخلف و شرور از آب درآمده است و مردم را اذیت و آزار می‌کند به حدی که مردم هی می‌گویند: ببین این هم از پسر روحانی و عالم ما. 

ایشان در عالم خواب خیلی از این جریان ناراحت می‌شوند به حدی که نمی‌دانند با این پسر چکار بکنند. زیرا هرچه او را نصیحت می‌کردند فایده‌ای نداشت. وقتی که از خواب بیدار شدند فهمیدند که آنچه دیده‌اند خواب بوده، لذا خوشحال شدند و بعد از این خواب دیگر ناراحت نشدند و حکمت کار را فهمیدند.

📚

🍃 حاج آقا مجتهدی تهرانی 🍃

استاد ما،علی اکبر برهان،

ایشان خیلی ناراحت بودند تا اینکه شبی در خواب دیدند آن پسر بزرگ شده و ناخلف و شرور از آب درآمده است و مردم را اذیت و آزار می‌کند به حدی که مردم هی می‌گویند: ببین این هم از پسر روحانی و عالم ما. 

ایشان در عالم خواب خیلی از این جریان ناراحت می‌شوند به حدی که نمی‌دانند با این پسر چکار بکنند. زیرا هرچه او را نصیحت می‌کردند فایده‌ای نداشت. وقتی که از خواب بیدار شدند فهمیدند که آنچه دیده‌اند خواب بوده، لذا خوشحال شدند و بعد از این خواب دیگر ناراحت نشدند و حکمت کار را فهمیدند.

📚 

امیدوارم یه موقع که شرایطم خوب بود و لیاقت مادری داشتم این اتفاق بیوفته

شما لایق بهترین هایی به خودت فاز منفی نده به خدا شکر و کن 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
فدلتشم میفهمم من بچم سقط نشد خودش مریضی داشت تو دلم مرد شرایط خوب نبود اصلا تو علم پزشکیم دلیل این م ...

استاد ما،علی اکبر برهان،

📚