2777
2789

همون چله رو میگی؟

من توی این سایت شنیدم.

باید ۴۰روز گوش بدیم. درواقع همین که به گوشمون هم بخوره کافیه. حتی اگه خواب باشیم

من یه دوره انجام دادم. آرامشم بیشتر شد. به تبعش خیلی اتفاقات خوب دیگه هم برام افتادم. مهمترین هاش در مورد رابطم بود

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون چله رو میگی؟ من توی این سایت شنیدم. باید ۴۰روز گوش بدیم. درواقع همین که به گوشمون هم بخوره کا ...

چه خوب خداروشکر

ببخشید من نتم قطع شد نشد بخونم پستارو الان خوندم

همون چله رو میگی؟ من توی این سایت شنیدم. باید ۴۰روز گوش بدیم. درواقع همین که به گوشمون هم بخوره کا ...

گلی ۴۰ یا ۴۱؟ 

هر نوع ختم بقره ۴۰ روزه میشه عزیزم یا نه ؟ شما اطلاع دارین ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
گلی ۴۰ یا ۴۱؟  هر نوع ختم بقره ۴۰ روزه میشه عزیزم یا نه ؟ شما اطلاع دارین ؟

۴۰ بود عزیزم

من اینجا با این چله آشنا شدم. جور دیگه ای بلد نیستم.

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
۴۰ بود عزیزم من اینجا با این چله آشنا شدم. جور دیگه ای بلد نیستم.

خیلی ممنونم عزیزم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خیلی ممنونم عزیزم

خواهش میکنم