2777
2789

ايا خواهر شوهرهاتون بهتون زنگ ميزنن يا مثل من فقط به شوهرتون زنگ ميزنن و اصلا سالي يكبار هم حالتون رو نميپرسن؟

واكنش شما چي هست؟ ايا به شوهرتون غر ميزنيد ؟ ايا شوهرتون باهاشون به خاطر برخوردشون حرف ميزنه؟

مال من أوائل خيلي گله ميكردم به شوهرم و اونم ميرفت باهاشون حرف ميزد و به ظاهر ميگفتند ما با سحر مشكلي نداريم ولي كار خودشون رو ميكردند و بازم سرد بودند.

من خارج از كشور هستم و ايران هم ميومدم اصلا أهل دعوت نبودند. اصلا انگار من وجود ندارم. ايا شما ناراحت نميشيد؟

ميدونم اينجا همه ميگن به روت نيار و بهتر و ....

ولي ته دلم ناراحتم كه اينها خانواده شوهر من هستند و عمه و عموهاي بچه هام. بچه بزرگم هنوز با هيچكدومشون حرف نزده و چند بار من به عمه اش گفتم ميخواييد تصويري ببينيد بچه رو گفت من تصويري بلد نيستم و اهلش نيستم. در حالي كه دروغ ميگه و همش تلفن دستش هست و تو شبكه هاي اجتماعي هست و خودش هم بچه داره.

خلاصه كه خيلي ناراحت  هستم و هر وقت زنگ به تلفن شوهرم ميزنند ازشون حرص ميخورم و ناراحت ميشم. البته بگم مخصوصا اينكار رو ميكنند چون من باهاشون دو بار حرف زدم كه چرا رابطه نداريد و بيشتر بشه ارتباط و اونها به ظاهر گوش دادند ولي بدتر كردند.

هر راهي هم امتحان كردم از كادو فرستادن، عكس فرستادن و تلفن ولي همش يكطرفه بود و از شوهرم تشكر ميكردند بابت كادوها.

باهاشون هر دفعه كه زنگ ميزنن كه البته سالي يكدفعه ميشه هم خوب و صميمي حرف ميزنم و بروم نميارم.

ولي قبلا به روم اورده بودم و اونها نقطه ضعف من رو ميدونن.

اينم بگم كه با بقيه هم همينطور هستند و بي ارتباط و سرد و بي عاطفه.

شما باشيد چيكار ميكنيد كه كمتر حرص بخوريد؟

به نام خدا من اصلا شماره خواهر شوهرامو ندارم اصلا زنگ به من نمیزنن فقط به شوهرم من ۶ ماه یکبار که میبینمشون انقدر باهاشون بگو بخند میکنم و خوش اخلاقم تا برم دوباره ۶ ماه دیگه برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مدلشون همینه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

کلا   زنگ نمیزنن بهم  و منم همینطور الانم  قهرم  خونه  بابامم  و  وبرای  طلاق و جدایی و..... یکیشون  نیومد واسطه شه   یا تضمینی  تعهدی  هیچی  دو تا بچه هم دارن    کلا  ادمای  یخ  و نچسپی  ان     بویی  از انسانیت  نبردن  ن  تومهمونی و خوشی هام  بودن  ن تو غم  هام   فقط  بلدن  پول بکنن  از شوهر عوضیم

حس میکنم حسادتی در کاره که دوست ندارن زیاد باهاتون مواجه بشن

منم چند تا خواهرشوهر دارم سه تاشون ازدواج کردن و زندگیای خوبی دارن همسراشونم خوبن اونا بهم زنگ میزنن و خیلی گرم و صمیمی هستن

ولی یکیشون متاسفانه جدا شده از همسرش و یکی هم ازم کوچیکتره و ازدواج نکرده این دوتا همش از من فاصله میگیرن و من حس میکنم حسادت میکنن.شاید برای شما هم همینجوری باشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
به نام خدا من اصلا شماره خواهر شوهرامو ندارم اصلا زنگ به من نمیزنن فقط به شوهرم من ۶ ماه یکبار که می ...

بنام خدا

برات غير عادي نيست؟ خانواده خودت هم همينطور هستند؟ شوهرت چي ميگه؟

شوهر من تازه حق رو به خواهرهاش ميداد اوايلش

عزیزم وقتی ذاتا این مدلی هستند اصلا ناراحت نشو 

حیف نیست خودت و اعصابت خورد بشه؟

در عوض بیشتر با خانواده خودت گرم بگیر

با دوستانت که خوبن و قابل اعتمادن بیشتر ارتباط داشته باش

دیگه هم نه گله کن و براشون کادو بفرست.

و خدایی که به شدت کافیست.

وقتی شما تمام‌تلاشتو کردی و اونا نمیخوان رابطه ای باشه پس بی خیالشون شو میدونم سخته ها ولی چند سالی بگذره برات عادی میشه و غصه ی آدم های بی معرفتو کمتر میخوری اصلا هم دیگه گله ای ازشون نکن و بذار بفهمن که تو هم علاقه ای به این رابطه نداری

حس میکنم حسادتی در کاره که دوست ندارن زیاد باهاتون مواجه بشن منم چند تا خواهرشوهر دارم سه تاشو ...

مال من كل خانواده اينطور هستند. يا بقيه عروس و داماد ها هم همينطور هستند. والا من خارج هستم و زياد نديدمشون. براي همين معني حسادت رو هم نميفهمم. اونها هم زندگيشون بد نيست و از ما پول دار تر هستند.

البته من تعريف نباشه خانواده تحصيل كرده دارم و اونها خانواده خوبي نيستند. از اونها هم زيباترم و مدرك بالا دارم