2821
2789

هیچ بانکی هیچ اشنایی نداری؟اگه یکی باشه اشنات باشه خیلی کارت راه میفته

از هرکی سراغ داری بپرس ببین کسی پیدا نمیشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا داداشم ۲ ماه پیش عقد کردند الان وام بهشون دادند..گویا تو یه سایتی رفته بودند ۲۵ تومن داده بودند وام رو تو نوبت زده بودند زودتر بهشون دادند..حالا دقیق نمیدونم چه سایتی

صادرات خواهرشوهرم کارهاش که کرد دو هفته بعد ریختن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ملی از همه زودتر میده چون بودجه ای که بهش تعلق میگیره بیشتره دوست من مسکن ثبتنام کرده الان ۴ ماهه تع ...

ماهم سپه ثبت نام کردیم ۵ماه تعیین شعبه نشد حالا گذاشتیم ملی میگم نکنه اینم چتد ماه طول بکشه ما پولشو نیاز داریم

باید اول بری کافینت ثبت نام کنی، بعد لیست بانکها رو بهت میده. بانکای دولتی که خیلی خیلی شلوغن و باید کلی تو نوبت باشی. خصوصی ها باز بهترن، ما از بانک رسالت گرفتیم واممون رو، خداروشکر یک ماهه تموم شد کاراش، دادن بهمون. البته سال۹۷بود، الان دیگه نمیدونم چجوریه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

هربانکی ک آشنا داری. ما کشاورزی آشنا داشتیم یک هفته ای گرفتیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
والا داداشم ۲ ماه پیش عقد کردند الان وام بهشون دادند..گویا تو یه سایتی رفته بودند ۲۵ تومن داده بودند ...

سایت کندو از ملت همه جوره پول میکشن .😕کدوم بانک ثبت نام کرد من ۵ماه رونوبت بود تعین شعبه نشد دیگه حذفش کردم از بانک سپه گفتن تا آخر سال نمیدیم😭😫

ماهم سپه ثبت نام کردیم ۵ماه تعیین شعبه نشد حالا گذاشتیم ملی میگم نکنه اینم چتد ماه طول بکشه ما پولشو ...

ما سپه زده بودیم4سال پیش9ماه علاف شدیم اخرم نیومد زدیم ملی ی هفته ای اومد

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
سایت کندو از ملت همه جوره پول میکشن .😕کدوم بانک ثبت نام کرد من ۵ماه رونوبت بود تعین شعبه نشد دیگه ح ...

نمیدونم والا...هر چی بود گف وقتی ۲۵ تومن و ریختیم دو سه روز بعد وام به اسممون دراومد..میگف ما قید ۲۵ تومن و زدیم که شاید کلاهبرداری باشه ولی خوب گویا نتیجه بخش بوده😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز