2777
2789
عنوان

تغییر اسم

172 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

کسی انجام داده؟ شدنیه؟ هزینه وکیل چقدر میشه؟ اسمم رو نمیخوام عوض کنم و این اسم خیلی شبیه اسم شناسنامه ایم هست اما چون از بچگی با اون اسم صدام میزدن علاقم به اسمی هست که توی شناسنامم نیست

حتی خیلی ها فکر میکنن توی شناسنامه اسمم همونه

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ی مشکلی داشته باشه اون اسم شناسنامه ای تا جاییکه میدونم

نه.. من خواستم عوض کنم گفتن 120 بریز حساب بعد بیا

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
باید ی مشکلی داشته باشه اون اسم شناسنامه ای تا جاییکه میدونم

نه همینجوریم عوض میکنن ولی نه به هر اسمی ک خودمون بخوایم چنتا اسم پیشنهادی دارن باید بین اونا ی اسم انتخاب کرد 

منم همینجوری بودم 

رفتم دادم ثبت احوال و فرم اینا پرکردم و یه فرم هم بهم داد بردم اداراه آگاهی برا انگشت نگاری 

پروسه های اداری ایناشو بگذرونه یه ماه و نیم طول میکشه بعدش شناسنامه بهت میدن با اسم جدید