2777
2789
عنوان

این مشکل برای کسی پیش اومده؟

170 بازدید | 8 پست

دوستان 1 ماهه دوتا شست انگشتام (هر دو دستم) موقع برداشتن ظرفی یا حرکتی تیر میکشن، بعد شست دست چپم بدتره، خصوصاً وقتی از خواب بیدار میشم حالت خشکی میگیره و نمیتونم تا چند ثانیه حرکتش بدم، اعصابم خیلی بهم ریخته، دکترم میگه برای اعصابته، ناگفته نمونه من روی 3 ساعت رانندگی میکنم و فشار به دستم میاد بالاخره، اما بازم فکرم مشغوله، نه ورم دارن نه درد مکرر، فقط حین کار، ممنون میشم جواب بدین 🙏

احتمال زیاد انگشت شصتت دچار آرتروز شدن

چند ماه پیش جهیزیمو تنها چیدم، خیلی زیاد بودن و واقعا بهم فشار اورد، میشه از اون باشه؟ راهکاری بلدی؟ آرتروز زود نیست، من 30 سالمه تازه 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه پیش جهیزیمو تنها چیدم، خیلی زیاد بودن و واقعا بهم فشار اورد، میشه از اون باشه؟ راهکاری بلدی؟ ...

شاید بخاطر همین بوده فشار کارت زیاد بوده تاثیر گذاشته

اگه یه مدت دیگه خوب نشدی و ادامه داشت حتما باید دکتر بری

درضمن آرتروز ربطی به سن نداره خشکی مفاصل هست و میتونه تو هرسنی پیش بیاد

مواظب سلامتیت باش عزیزم

چند ماه پیش جهیزیمو تنها چیدم، خیلی زیاد بودن و واقعا بهم فشار اورد، میشه از اون باشه؟ راهکاری بلدی؟ ...

ارتروز فکرنکنم،ولی ممکنه ازاعصاب باشه،من انگشت پام اینطور شده بود،

خوب شدی؟ چکار کردی؟ باور میکنی از خوای بیدار شدم باز انگشتم اینجوری شد نتونستم بخوابم 😖

آره،من هم یه مدت خیلی تحت فشاربودم ودست تنها،

ولی اون دوره که طی شد پامم خوب شد.