2777
2789
عنوان

توهین خواهرم به شوهر

1282 بازدید | 43 پست

سلام دوستان یه سوال ذهنمو مشغول کرده 

ما چندتا خواهریم همه ازدواج کردیم من عقدم، یکی از خواهرام که از من پنج سال بزرگتره سیو دو سالشه دو تا بچه داره خیلی مهربون دلسوزه همه جوره همایتم کرده ولی نمیدونم چرا بعضی وقت ها شوهرمو مسخره میکنه تو جمع میگه تو مرد نیستی یا خواهرم زیادیه توه چندین بار شنیدم تو جمع گفته واسه انتخاب شوهر اصلا دقت نکرده چشم بازارو دراورده با انتخابش از ما مشورت نخاست واسه عقدمون هم کلی ایرادش میگرفت با مامانم دعوا میکرد که جواب مثبت نده

شوهرم ادم خوبیه همه این حرفارو شنیده ازش هیچی نگفته لبخند زده ولی فهمیدم ناراحت شده ولی همیشه احترام بهش میزاره تو این دو سال عقد نشنیدم به خانوادم بی احترامی کرده باشه

زندگی خواهرم هم خوبه مشکلی ندارن شوهرش هم ادم خوبیه

دلیل این رفتاراش چی میتونه باشه

ببخشید اگه طولانی بود

تا شوهرت خودش جواب نداده خودت به خواهرت بگو بس کنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوی جمعتون و شوهرت از   شوهرت تعریف کن 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

ازهمسرتان بدشان می آید، همین.

درخلوت تان نه باپیام واین طورچیزها،درخلوت تان باکمال احترام محبت دونفره رودرروبه خواهرتان بگوییدکه همسرتان انتخاز وعشس شماست وهرتوهینژ حتی به شوخی به همسرتان به شخص شمامی باشدواگرواقعاحداقل خودشمتبرایشان عزیزهم نه محترم هستید،این موارورارعایت کنندهرچنداگرازهمسرتان خوششان نمی اید.

یکی دوبار گفتم ولی با لبخند گفتم 

نه جدی بگو همین شوهر متین و مودب جواب خواهرتو بده یا بعد اینکا رفتید سر خونه زندگیتون بگه با خواهرت رفت و آمد نکن چیکار میخوای بکنی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
به شوهرت بگو می تونی جواب خواهرم را بدی مودبانه من ناراحت نمیشم چون هر کسی باید خودش از حقش دفاع کنه ...

راهکارخوبی نمی باشد،روی شان ممکن است درروهم بازشودوخیلی اتفاقات ناراحت کننده دیگر.