2777
2789

مامان خانوما کی با کلومفین شبی سه تا و آمپول اف اس اچ باردار شده؟؟؟

من تنبلی تخمدان شدید داشتم ولی با کمک این دارو ها فولیکول دارم همسرم هم مشکلی نداره و دکتر گفت این ماه فولیکول داری حتما باردار میشی .

ولی من خودم خیلی استرس دارم... کسی داروهای مث من بوده ک باردار شه؟؟ 

ممنون میشم زود ج مو بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=167924693]عزیزم منم این ماه کلی دارومصرف کردم تنبلی دارم اماامروزپری شدم خیلی دلم شکست وکلی اشک ریختم امیدوارم ...[/QUOTE

می‌دونم واقعا سختههه 😑😑

عزیزم برو پیش ی دکتر خوب ک مدام سونوواژینال کنه تا بتونه چ موقع تخمک گذاری داری ببینه فولیت آزاد میشه یا ن ...

انشالله ک توهم هرچه زودتر مامان بشی ..❤️❤️😜

امروز روز چهاردهم پریودیمه دکتر گفته بود اقدام کن حتما میشه ..

ی هفته بعد پریود ی شب تا صبح چند بار از خواب بخاطر رفتن به wc از خواب پاشدم ...

حالا هم ک امروز روز چهاردهم پریودیمه ب شدت کمر و لگن سمت راستم درد می‌کنه 

نمیدونم علت چیه 

میخوادتخمکت ازادبشه انشاالله نتیجه بگیرید

انشالله 

چی بگم والا اینبار خیلی امید دارم ... میگم اگه نمیشد دکتر میگفت نمیشه دیگ ...

ینی کسی مثل من با مصرف این داروها نتیجه دیده ؟ 😔

اره خیلیانتیجه میگیرن خدابخواداهمه چیزشدنیه 

خدا کنه ‌.. ولی توهم چیز سرد نخور حتی موقع پریودی آب سرد اصلا نخور خودتو با دستمال بعد از هر دستشویی پاک کن 

اینجوری رعایت کنی اوضات بهتر میشه

عزیزم تنها راهش خوردن سیاه دانه و عسل هستش

کلا درمان میشه تنبلیت.داروهای شیمیایی عوارض بدی دارن نخور .اصلا آمپول هم نزن.چون هورمونیه خطرناکه .هورمونهای مصنوعی میفرستن توی بدنت.سرطان میاره بعدا.چاقی و طاسی میاره.هر روز صبح ناشتا یه قاشق سیاه دانه رو بجو توی دهنت بزار خورد بشه و بعدش بلافاصله یه قاشق عسل بخور .شب قبل از خواب هم بخور.تاکید دارم که عسل طبیعی باشه. هفته ای یه روزش رو دم کرده رازیانه بخور زیاده روی نکن خطرناکه همون هفته ای یه بار کفایت میکنه فقط زمان پریودی نخور.اگه چاقی وزنت رو حتما باید پایین بیاری.رژیم بگیر.هر روز ورزش هم بکن.کلا ورزش رو فرامکش نکن چون کلا تحرک داشتن درمان تنبلی هست اونم هر روز.غذا های سرد رو از برنامه غذاییت کم یا حذف کن.غذاهای سرد مثل ماست دوغ بستنی آب یخ کلا سردیجاته.چون رحمت سرد میشه.تب های سرد معمولا مشکلات رحمی دارن.بجاش پیاز رو هر روز موقع ناهار و شام مصرف کن خیلی تاثیر داره و درمان میشی چیزای گرم بخور و اصلا از غذاهای بیرون استفاده نکن چون تنبلی تخمدان رو اگه کنترل نکنن تبدیل به سرطان رحم میشه.غذاهای بیرون فست فود ها افزودنی دارن برات خوب نیستن.غذای خونگی بخور.سالی یه بار حجامت از کمر بکن.من دوستام که تنبلی داشتن با همین روش درمان شدن.تضمینیه نگران نباش عزیزم.

اگه هستی بگم برای بارداریت چیکار کنی

مرسی از جوابت.. یکسال ک ورزش کردم ۸کیلو کم کردم تو این اوضاع کرونا .. رازیانه و عرق بومادران هم خوردم فایده نداش ولی دکتر گفت داروها خوب جواب داده دعا کن نی نی تو دلم باشه مرسیییی ❤️