🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
ازدواج کرده و چن ماه دیگه عروسیشو منم باید برم و براش آرزوی خوشبختی کنم🙃
خدا بهت صبر بده 😞
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍