2777
2789
عنوان

خواستتو بگو من دعات میکنم💙

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 129 پست

@آناعشق  چقدر مهربونی شما عزیزمم😍

براشون صلوات فرستادم 

مچکرم😘

ان شاالله حاجت رواشی💙

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍
@آناعشق    چقدر مهربونی شما عزیزمم😍 براشون صلوات فرستادم  مچکرم😘 ان شاالله حاج ...

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 💚 

صلوات برای حاجت دلت 🌹 

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🍁

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات سوره کوثر هم میخونم ببخشید اذیتت کردم 😍 😍 

نه گلم چه اذیتی لطف کردین🌹

مرسی از مهربونیتون💙😍

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍

سلام خواهرم برای شفای منم دعا کن ممنون 

برای ازدواج و خوشبختی  ام دعا کن عزیزم اسمم فریبا 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
لطفا برای ازدواج خودم و دوستام @سبزحسنا   @ردمنا   @69sn   @"پولدار" @do ...

ممنون سمانه جان🙏🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
لطفا برای حاجت دل @مائده6525221   @مامانبزرگپانیذ   @اعتصامی     @rahaa ...

ممنونم مهربونم 

استارتر عزیز لطفاً برای سلامتی و آرامش دل خودم و عزیزانم بفرست 

منم برای شما فرستادم 

برای جوان تازه از دست رفته ما هم لطفا دعا کن و برای صبر و آرامش دل خانواده 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ان شاالله بزودی خدا یه نینی خوشگلو تپلی بده بهت😍 مشکلات مالیتون هم حل میشه بزودی💙

ممنونم فدات ان شالله.

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
واس مادر شدن @جیرانی    و @الناخانووووووم    و ازدواج @آناعشق   &n ...

قوربونت برم الهی ان شالله مادر شدن خودت به حق علی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
لطفا برای مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   @عش ...

ممنو نم عزیزم. ان شاالله حاجت روا شید. برای شما و استارتر صلوات می فرستم..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

لطفا برای حاجت دل @هلن137266     @ملکه__پاییز     @1375r1363n   &nbs ...

انشاالله به زودی زود حاجت روا به خیر بشیم

التماس دعا

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

💛💜

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فاطمه مجردی من یه ختم میخوام بخونم ده تا اسم کم دارم بنویسمت قبلش باید برای چهل تا مجرد دعا کنم چل ...

اره عزیزم‌ منم‌ مجردم اسمم فاطمه هست...

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
ممنونم ازت عزیزم 100صلوات برای حاجت دل استارتر و شما دوست عزیز .لطفا برام دعا کنید مادر بسم😢😢😢

ممنونم مهربونم 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖