2777
2789
عنوان

کار در منزل با درآمد بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 9859 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا كارش چيه؟ البته تو اينستا بهم گفت ادمين تلگرامو اينا من اعتماد نكردم

والا کاراش مختلف مثلا گویندی تبلیغات نگارش دستی یا تایپ با برنامه وورد یا عکاسی 

ولی من هنوز هیچکاری نکردم عضوم میدونم راسته معتبره اما خب وقت نکردم کاریو انجام بدم

لطفا اگر کسی تو این شرکت ثبتنام کرده و مشغول ب کار هس ب منم بگه.

منم چند روزی هس میخوام ثبتنام کنم ولی میخام اول مطمئن شم ک قابل اعتماده

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

والا کاراش مختلف مثلا گویندی تبلیغات نگارش دستی یا تایپ با برنامه وورد یا عکاسی  ولی من هنوز ه ...

پول ك واريز كردين بهتون كار پيشنهاد دادن؟ 

يا خودتون بايد انتخاب كنيد

♥️🌊
من دوروز پیش ثبت نام کردم حالا میخام برم تو همه شبکه ها افشاگری کنم هرکی دوست داشت بیاد بگه تا با م ...

میشه مدرک رو افشاگری کنی تا بقیه تو دام نیوفتن اگه راست میگی 

مدرکتون چیه؟من میخوام عضو بشم ولی شک کردم

حیف کانال هاشون رو پاک کردم فقط یکی مونده بزار بفرستم خودت برو ببین 

✅فایل رایگان با کد KH31 جهت تایپ

🔶فقط یک صفحه ساده

🔶 دستمزد: سی هزار تومان . پرداخت دستمزد به یک‌نفر .  ۳۰  هزار تومان

❌ اگر این فایل را بیش از یک نفر تایپ کنند دستمزد فقط به  نفر اول که زودتر بفرستد پرداخت می شود .

🔶  غلط های املایی اصلاح شود. انتخاب نوع و سایز فونت اختیاری است

⚠️هر گونه تقلب منجر به رد فایل هست

پس از تایپ ، فایل را با فرمت word وپیشوند docx  و بنام KH31 به همراه رسید ثبت نام، نام وشماره کارت به آیدی زیر ارسال کنید
👇
@frtype

توجه کنید که تلگرام این آیدی حالت روح دارد لذا وقتی فایلی را بررسی می کند تیک نمی خورد ولی همه فایل ها را بررسی می کند . ضمنا نتایج بررسی فقط در همین کانال درج می شود و این آیدی در پی وی به کسی پیام نمی دهد. لطفا از این آیدی سوال نپرسید .

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶

کانال تایپ با دستمزد خیلی زیاد
👇

https://t.me/joinchat/WJLJ1c9_-Xj4KIKq

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶

لینک دانلود
👇

ببین این ی کانلشونه برو داخلش بقیش هم میاد 

حالا یکی بگه به بقیه که کلاهبرداریه یا نه/

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
والا کاراش مختلف مثلا گویندی تبلیغات نگارش دستی یا تایپ با برنامه وورد یا عکاسی  ولی من هنوز ه ...

شوهر من خطاطه واسه نگارش دستیش چیکار باید کرد؟؟

لطفا یکی راهنمایی کنه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
لطفا اگر کسی تو این شرکت ثبتنام کرده و مشغول ب کار هس ب منم بگه. منم چند روزی هس میخوام ثبتنام کنم ...

عزیزم من امروز کار بهتری پیدا کردم کل نیاز به پول نداشته باشه برای ثبت نامش