2777
2789

من از فسنجون متنفرم از وقتی تو سایت خوندم بعضیا قرص اهن یا بیسکوییت میریزن توش متنفر تر هم شدم.  تو عمرم نخوردم.اما همسرم و خانواده ی خودم خیلی دوست دارن و مامانم هروقت درست کنه برای همسرم میفرسته.فردا میخوام براش درست کنم .فوت کوزه گریش چیه دوستان

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص آهن؟  

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

من که کلابدم میادازفسنجون 😖😖😖ولی واسه همسرم درست میکنم بدون اینایی که گفتی 

یه ذره شکرویه خورده رب انارمیریزم داخلش 

ویه ذره نمک 

دیگه فوت خاصی بلدنیستم 

آهان مغزاروهم یه کم اولش تفت بده که روغن بندازه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

قرص و بیسکوییت توی غذا؟؟؟؟؟😑😑😑😑😑😑

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
مطمئنی راجع ب فسنجون صحبت میکنی؟ 

وااااا .تو سایت خیلیا شنیدم میریزن  چطور ندیدین تا حالا.اره میگن قرص واسه سیاه سدن فسنجون و بیسکوییت برای لعاب 🤢🤢

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

گردو و پیاز و رب انار با یکم زردچوبه و روغن تفت بده بعد یکم آب سرد بریز

شعله ش کم باشه 

هر نیم ساعت آب یخ یا یخ بریز داخلش 

مدت زمان پختش طولانی باشه من از شب قبل بار میذارم 

مرغشم با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کن یک ساعت و نیم آخر بریز داخلش 

وقتی مرغ پخت یکم گلپر و آب انار اضافه کنی خوش عطر و طعم میشه 

خوشحال میشم پیجم