2777
2789

بچه ها من خودم خیلی به اینجور چیزا اعتقادی ندارم ولی از وقتی خالم اینو گفته کلا حس بدی پیدا کردم چون به هیچچچچ عنوان آدم دروغگویی نیست و دلیلی هم برای دروع گفتن وجود نداره و اینکه خیلی هم اهل نماز و ... هستش.

خانما خاله ی بنده چند شب پیش که با دخترش(دختر خالم 6سالشه) تنها بوده توی خونه(شغل شوهرش طوریه که همیشه شبکاره) و تقریبا ساعت 1شب بوده و با دخترش توی پذیرایی بودن و میخواستن بخوابن خالم که  میخواد بره توی اتاق خواب خواب تا پتو و... بیاره جلوی در اتاق یه مرد خیلییییی قد بلند و خیلیییی درشت هیکل با موهای عجیب و غریب میبیته البته خونه تقریبا تاریک بوده و صورت و لباساش واضح نبوده خالم تقریبا زبونش قفل میشه و از ترس دستاشو جلوش نگه میداره و میگه نیا جلو تو رو خدا نیا جلو تا اینکه 

دختر خالم میاد سمتش و خالم تا سرشو برمیگردونه میبینه اون آقا نیستش.

به دخترش میگه تو هم اون مرده رو دیدی ؟

دخترش میگه نه مامان چرا اینجوری شدی چرا دستاتو آوردی جلو

وشب با هزار ترس و زحمت میخوابه البته تمامم لامپا رو روشن میزاره و دوباره همون آقا رو توی خواب میبینه که به خالم میگه من بودم اومده بودم خونتون و به سری حرفای دیگه که درست متوجه نشده.

خلاصه اینکه بشدتتت وحشت زده میشه. طوری که الان از خونشونم میترسه.

شما میدونید اون موجود چی بوده یا چه منظوری داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالتون بهتره ب روانپزشک مراجعه کنه

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند