2777
2789
عنوان

معده درد

1044 بازدید | 71 پست

حدودا یک ساله که معده درد دارم دکتر رفتم گفت معده ام ورم زیادی داره...قرص داد خوب شدم ولی الان بد تر شدم..حس می کنم معلم زخم شده چون می زنه به کمرم...علاعمش مثل زخمه...الان به شدت وسط معدم درد می کنه و به شدت تیر می کشه...می ترسم خون ریزی داخلی کرده باشع..چیکار کنم؟؟؟

عزیزم زود برو پیش متخصص شاید آندوسکوپی بخوای 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زود برو پیش متخصص شاید آندوسکوپی بخوای 

بازم یه هفته ای فک کنم طول بکشه تا دکتر نوبت بده..تا اون موقع چی کار کنم..حالم خیلی بده اصلا نمی تونم بخوابم

بازم یه هفته ای فک کنم طول بکشه تا دکتر نوبت بده..تا اون موقع چی کار کنم..حالم خیلی بده اصلا نمی تون ...

نمیتونی بری بیمارستان ؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

عزیزم ازمن بدترکه نیستی

به خاطر ورم معده و درد ۱۰ روز کامل هیچی نخوردم یعنی هیچیااااا حتی آب

هرروز میرفتم‌زیر سرم

رفتم آندوسکوپی وکلی قرص دادبازم بهترنشدم

رفتم خودم ازداروخونه قرص د-رگلیس خریدم، گیاهیه 

قبل غذا دوتا میخورم دیگه راحت شدم