2777
2789

سلام خانوما من میخوام  فردا حلیم درست کنم گندم ندارم چجوری میتونم با بلغور گندم حلیم درست کنم یعنی خوب میشه  کسی درست کرده خوب شده 

من بلد نیستم میشه طرز پختشو بگید 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

الان دعوا سر خوردن حلیم با شکر و نمک شروع میشه سنگر بگیرید 😐😂😂😂

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دعوا سر خوردن حلیم با شکر و نمک شروع میشه سنگر بگیرید 😐😂😂😂

تو تصور کن گوشتا با شکر بخوری  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

من همیشه با بلغور درست می کنم سریعتر اماده میشه باید قبلا خیس بخوره برای فردا نمیشه

خیس که خورد با نمک و اب بپز گوشت هم جدا بپز ریش کن بلغور که کاملا نرم شد با گوشتکوب برقی لهش کن گوشت و بریز هم بزن تا کشدار بشه و حسابی دست به دست بدن

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
تو تصور کن گوشتا با شکر بخوری    

منم همینو میگم ولی سیس حرف نزن حمله میکنن روت 😐😂

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

اره همین الان بلغور خیس کن. نخود لوبیا اگه داری یکمی ماش یاعدس. فردا اب بلغورارو بریز دور اب کن قابلمه رو بزار روی بار سرشم نزار ک سرنره. زیرش ن زیاد باشه ن کم یک ساعت ونیم دوساعت ک جوش ریز زد. حبوبات روبریز.تویه ی قابلمه جدا اگه داشتی یکم گوشت گوسفندی یاگاوی بزار بپزه باپیاز. بعد ک پخت بعدازحبوبات ک ریختی گوشارو ریز ریز کن بریز توحلیما. پیاز فراوون نگینی خردکن باروغن یکمی سرخ کن رب فلفل زردچوبه دارچین نمک بزن بریز حلیما. بعد شعله رو کم کم کن یا شعله پخش کن بزار. بعدش دره قابلمه روبزار انگار برنج دم میکنی بایداونجوری باشه شعلت. گوشت اختیاریه میتونی حتی ازگوشت مرغ استفاده کنی.حلیم بلغور از ساعته 4م پخت امادس

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
حلیم که پیاز داغ نداره؟

پیازداغی نیس ک سرخه سررررخ شه.اوم مامیریزیم. حلیممون هم نمک وروغن ورب داره. بعضی شهرا سفیدوباشکرمیخورن. بااین دستورعالی میشه امتحان کنید

کدوم شهری؟

خراسان جنوبی. ما غذاهااصلیمون باگندمه. حلیم گندم حلیم صاف حلیم بلغور حلیم سفید. حتی بلغور یاحتی گندم پلو خیلییی وقتا بجا ناهارمون عوض برنج درست میکنیم

حلیم حبوبات هم نداره

ب ذائقه بستگی داره و اینکه چ شهری چجوری درست میکنن. مصلن اینجاما ماکارونی عدس یا نخود لوبیامیریزیم ولی خیلی جاهامن دیدم سویا تنهامیریزن