2777
2789

من خرافاتی نیستم اما همیشه هر بلایی خواست سرم بیاد چند شب قبلش رفیق قدیمیم و یا مادرم خواب بدی درموردم دیدن ، و همیشه بعد از خواب هاشون اتفاق بدی برام افتاد 

حالا دیشب مادرم خواب دید من 13_12 ساله شدم(در واقعیت 26 سالمه) به مادرم گفتم میرم جایی و برمیگردم ولی خیلی دیر برگشتم خونه و مادرم فهمید من با یه پسر بیرون بودم و مادرم توی خواب فک کرد به من تجا.وز شده 

توی خوابش وقتی برمیگردم خونه خیلی خوشحال و بیخیال بودم و مامانمو مطمئن میکنم که من فقط با اون پسر حرف زدم نه چیز دیگه و چیزی که اون فک میکنه اتفاق نیوفتاده

همچنین دیشب رفیقم خواب دید من مردم و مراسم عزامه

بچه ها...آیا اینا میتونه به رابطه ی جدیدی که شروع کردم و خیلی بهش خوشبینم ربطی داشته باشه؟🥲

نظر شما چیه کلا؟

آخه مادر و رفیقم خواباشون همش تعبیر شده درموردم

دیشب هم جفتشون خواب بد دیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال دختر خوابهواقعیت ک نیست. منم همیشه خواب از این چرت و پرتا میبینم😂

سیسیییییی

من خودم به خواب ها اهمیتی نمیدم

اما همیشه ی خدا خواب رفیقم تعبیر شده یه جورایی

باورت نمیشههههه

سیسییییییمن خودم به خواب ها اهمیتی نمیدماما همیشه ی خدا خواب رفیقم تعبیر شده یه جوراییباورت نمیشهههه ...

والا منم خرافاتی نیستم ولی اینکه گفتی دیشب هردوشون خواب بد تورو دیدن جای ترس داره🤦🏻‍♀️

اما تا جایی ک میتونی زیاد جدی نگیر سیسی

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

آره یک نشانه ای داره

🥲ترسناکه

اینا هر وقت درمورد من خواب دیدن دهنم سرویس شد

حالا فک کن دیشب باهم خواب دیدن

آخرین باری ک رفیقم خواب دید بلایی سرم اومده اتفاقی برام افتاد تا مدت ها افسرده بودم بعدش

والا منم خرافاتی نیستم ولی اینکه گفتی دیشب هردوشون خواب بد تورو دیدن جای ترس داره🤦🏻‍♀️اما تا جایی ...

یه چیزی بگم پشمات بریزه؟

حق میدم اگر باور نکنی اما به جان عزیزم راست میگم

نمیدونم داستان چیه انقدر حس رفیقم به من قویه

در یک بازه ی زمانی رفیق من دچار افسردگی شد و حدود شش ماه تنها بود و با کسی حرف نمیزد

بعد از شیش ماه بهم زنگ زد

داشتم بلاهایی که سرم اومده و فقط خودم ازشون خبر داشتم رو تعریف می‌کردم... رفیقم ادامش رو میگفت

پشمام ریختتتت

پرسیدم تو از کجااااا میدونی؟گفت همشو توی همون موقعی ک نبودم توی خواب هام تعریف کردیم برام

🥲ترسناکهاینا هر وقت درمورد من خواب دیدن دهنم سرویس شدحالا فک کن دیشب باهم خواب دیدنآخرین باری ک رفی ...

بنظرم در مورد این آدمی که باهاش ت. رابطه تحقیق کن 

شاید طرف میخواد بکشتت یا کاری میکنه که باعث مرگت بشه یا دشمنی داره عشقت که میاد به تو آسیب میزنه 

یا این کسی که باهاش تو رابطه ای فقط تو رو برای ر.ج میخواد 

یه چیزی بگم پشمات بریزه؟حق میدم اگر باور نکنی اما به جان عزیزم راست میگمنمیدونم داستان چیه انقدر حس ...

واییی🤦🏻‍♀️😐

تعجب کردم حقیقتش

اتفاقایی ک واست افتاده بود و برا کسی تعریف نکردی؟ چطور رک و دقیق میدونست....

واییی🤦🏻‍♀️😐تعجب کردم حقیقتشاتفاقایی ک واست افتاده بود و برا کسی تعریف نکردی؟ چطور رک و دقیق میدون ...

اصلااااا...اصلا و ابدا....

فک کن اتفاقاتی بین من و اکسم افتاده بود که هیشکییییی نمیدونست هیشکی

فقط خودم میدونستم و درموردش با کسی صحبت نکردم

بعد از چند ماه اومدم با دوستم درموردش درد دل کنم

همشو میدونست 

یه بار هم خواستم با یه نفر برم دیت

رفیقم نمیدونست 

شب قبلش زنگ زد خواستم بهش بگم قراره برم دیت 

قبل از اینکه بگم گفت یه لحظه قبل از اینکه چیزی بگی میشه من یه چی بگم؟میشه فردا نری دیت؟

خواب دیدم رفتی سر قرار و فلانی(همونی ک قرار بود برم دیت باهاش) تو رو کشت

منم نرفتم دیگه باهاش

چند روز بعد دستش رو شد فلانی که همه حرفاش دروغ بود

منم واقعا خداروشکر کردم که اون روز نرفتم

اصلااااا...اصلا و ابدا....فک کن اتفاقاتی بین من و اکسم افتاده بود که هیشکییییی نمیدونست هیشکیفقط خود ...

پشمااام

این دوستت علم غیب داره بخدا😂🥲

ولی اینکه دیده دور ازجون مراسمته شنیدم تعبیرش میشه عمر طولانیه..

حس با خواب فرق میکنه..باز بپرس حسشو

فکرمیکردم خرافاته تا اینکه جریان دوستتو دیدم...

پشماااماین دوستت علم غیب داره بخدا😂🥲ولی اینکه دیده دور ازجون مراسمته شنیدم تعبیرش میشه عمر طولانیه ...

همش پشمای خودم هم میریزه 

همیشه به من انگار هشدار میده

همش هم میگه چون خیلی دوستت دارم حسم بهت قویه بلایی قراره سرت بیاد بهم توی خواب نشون داده میشه 

رفیقم منو خیلی صادقانه دوست داره شاید برای همینه 

نمیدونم

به هرحال همین باعث شده خواب هاش برام نشونه ست و موجب ترس