من شبا وقتایی که شوهرم خونه نیست در خونه رو قفل نمیکردم چون میترسیدم خدایی نکرده زلزله بشه اونموقع من چجوری کلید پیدا کنم ولی از وقتی خواهرم منو از دزد ترسونده قفل میکنم با اینکه خونمون سر بلوار هست، شما بودین چکار میکردین؟
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قفل کن من دوهفته پیش با وجودی ک حراست اونور خیابون داریم ولی ساعت ۹شب داشتم با شوهرم حرف میزدم یباره حس کردیم صدا در و قفل میاد رفتیم گوش کردیم دیدیم در داره تکون میخوره و یکی داره با قفل ور میره.تو چشمی نگا کردم دیدم سایه ش پرید و در رفت