خیلی عرصه بر من تنگ شده.خیلی غمگین وتنهام.ازهمه طرف راهها بسته س.یک پسر دارم عین دسته گل اما چه فایده که لیاقتشو ندارم،گاهی اوقات میگم خدا با خودش چی فک کرد اینو به من داد،نه پدر سالمی نه مادر به درد بخوری،نه هیچی وهیچی.
اینروزا خیلی احساسات منفی وبدی دارم!،
ناامیدم،راهی برا جبران اشتباهات ندارم.
نگرانیم بچمه چجوری بزرگش کنم نمیتونم ،ازپس خودم برنمیام.چرا همه چی دست به دست هم داده که من همش بد میارم..
لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم اتقدر تازگیا احساس غم و افسردگی دارم که حد نداره
از خدا هم دور شدم خیلی
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
خوشا به حال آنانکه بجای زمان، به"صاحب زمان"دل میبندند ..
السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)😍
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست....🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
همش حدیث نفسه میخواد تو رو از لذت مادر بودن و زندگی کردن ..دلزده کنه
بر شیطون لعنت بفرس
با انرژی ادامه بده به زندگی🌺🌸💐
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
برو سایت پرسمان از بخش مشاورهاش بپرس و حرفاتو راحت بزن و در میون بزار راهنماییت میکنن
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
عزیزم هممون اشتباه می کنیم هممون تجربه های بد ممکنه داشته باشیم که خودم داشتم اما زندگی چه ما بخوایم چه نه ادامه داره و راه خودشو میره اگر بخوای بچسبیم به اتفاقاتی که افتاده هیچی عایدمون نمیشه هر بازدهی که تا حالا داشتیم از این به بعدم همون میشه در نتیجه خدا برای خلقت پسرتون و برای اینکه شما مادر این اقا پیر باشی حتما تدبیری داشته پس علی رغم تمام مشکلات از هر نوعش سعی کن به خودت روحیه بدی افکار منفی رو بابتشو دعا کن و بعد رهاشون کن
خدا دوست داره مطمئن باش باهاش حرف بزن درد و دل کن شکرشو بگو به خاطر نعمتاش
من نمیدونم مشکلت چیه ولی توکل کن درست میشه ان شاءالله
مطمئن باش اگه ذره ای لیاقت نداشتی خدا بچه بهت نمیداد. حتما یه نعمت و ارزش درونی داری که باید پیداش کنی فقط ناامیدی رو باید بذاری کنار. اسم دیگه شیطان نامیدی هستش.
گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد