2821
2789
عنوان

پیرو تاپیک خودکشی

114 بازدید | 7 پست

سلام دوستای مهربونم 

پیرو تاپیک خودکشی اومدم اینجا بنویسم خواهش میکنم اگه کسی حرف خودکشی به زبون میاره سرزنشش نکنید نگید هدفش جلب توجهه نگید اگه کسی قصدش خودکشی باشه این کارو جار نمیزنه

این حرفا هیچوقت اثبات نشدن افسردگی چهره های مختلفی داره و هرکس واکنش های مختلفی نشون میده به عنوان کسی که قبلا خودکشی ناموفق داشته فقط میتونم بگم اگه کسی حرف از خودکشی زد کمکش کنید راهنماییش کنید و فکر نکنید دروغ میگه حتی یه درصد احتمال بدید حرفاش واقعیت داره و شما ممکنه ناجی اون فرد باشید

ببخشید بابت پر حرفیم 

امیدوارم هیچکس تو زندگیش به نقطه ای نرسه که راه نجاتش رو تو خودکشی ببینه

خودمون کم دغدغه و بدبختی داریم حالا این وسطم باید هرروز نگران خودکشی کاربر های نی نی سایت باشیم😥...

اقا نکنید با ما اینکارو ‌‌‌..

دلش رو نداریم 😥😥

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودمون کم دغدغه و بدبختی داریم حالا این وسطم باید هرروز نگران خودکشی کاربر های نی نی سایت باشیم😥

درسته هممون مشکل داریم ولی این دلیل نمیشه یه حرف زدن خشک و خالی رو دریغ کنیم از کسی 

انسانیت رو زنده نگه داریم