2777
2789
عنوان

تریاک

248 بازدید | 12 پست

همسرم 7روز تریاک خورده بخاطر درد دیسک کمرش بعدش بم گف اشتباه کرده و مونده خونه

4سال پیش هم بمدت دوماه مصرف کرده بود بعدش خودش گف اینکارو کردم الان پشیمونم

من بهش گفتم که دیگ بهش اعتماد ندارم و میخام درخاست طلاق بدم ولی اون همش با گریه و التماس میگ که هرکز هرکز دیگه تکرار نخواهد شد ...

شما باشید اعتماد می کنید؟؟ دوتام بچه کوچیک دارم

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

هوم نميدونم

قبلا هم يبار قول داده بوده و باز تكرار كرده اعتماد سخته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه سیگارمیکشه نه ولی اگه تریاک بایدقول بده وکاری کنی که بهش فکرنکنه درضمن بهش اعتمادکن دومن بچه داری حیفه چطوردلت میادکافر بچه داری وای ازدست همه آدم بی احساس داره گریه میکنه غرورش روشکسته میدونی یعنی چی 

اره واقعا اشتباه که آدم معتاد درست نمیشه اصلا این طور نیست هر آدمی میتونه برگرده به شبه عوض شه و گذشتش رو درست کنه ...من پدرم بعد ۳۰ سال ترک کرد الان ۳ ساااله از اولشم بهتر شده قیافه و تیپش ....

حسابی نقره داغ اش کن ولی کلا ایشون زمینه مصرف رو داره دیگه بقیه کارها  رفتار و شرایطش چطوره ؟

بقیه رفتاراش عالیه کلا نه هیزه نه سبکه نه خسیسه خیلیی هم عاشق منو بچه هاست در حدی که اسم طلاق میارم میخاد خودکشی کنه منم بخاطر همبن گفتم تقاضا میدم که بترسه و نکنه اینکارو دیگ

سلام اگه سیگارمیکشه نه ولی اگه تریاک بایدقول بده وکاری کنی که بهش فکرنکنه درضمن بهش اعتمادکن دومن بچ ...

سیگاری نیست کلا تو خانوادشون تریاک و سیگار زشته حالام یواشکی اینکارو کرده بعدم خودش اومد بم گف اینکارو کردم کمکم کن همشم گریه مبکرد ک تکرار نمیشه اما من میترسم دیگه

سلام اگه سیگارمیکشه نه ولی اگه تریاک بایدقول بده وکاری کنی که بهش فکرنکنه درضمن بهش اعتمادکن دومن بچ ...

کاش وقتی بم خیانت میکرد و تریاک میخورد گریه میکرد و یاد من و بچه هام میفتاد نه حالا که لرز داره و نشسته تو خونه

کاش وقتی بم خیانت میکرد و تریاک میخورد گریه میکرد و یاد من و بچه هام میفتاد نه حالا که لرز داره و نش ...

ببین بروکنارش بوسش کن همیشه برعکس باش نازش کن بگوخب ایندفعه قول دادی ودلیلت کمردردت بوده ماساژش بده