2777
2789

واقعا خوشبحالتون من ۱۱ ماه بیرون نرفتم دیگه واقعا دارم افسرده میشم، بخاطر بچم هر جا بخوام برم همسرم گیر میده الان بری کرونا میگیرین داداشمم ک میاد خونمون دوتایی باهم میگن:/ دیگه هیجا نرفتم الان تاپیک مهمونی یا کسی بره بیرون خرید کنه میبینم بهش غبطه میخورم، ی زمانی منم بچه نداشتم همش بیرون بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم زیاد بیرون نمیرم مگه کار واجبی مثل دکتر رفتن ک اونم با ماشین ، یا ی هوایی بخورم ک کاملا رعایت میکنم ،بنظرم رعایت کنین و مراقب باشین اتفاقی نمیوفته 

نریزین سرممممم  

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
من از اسفند سه بار فقط رفتم دوچرخه سواری 🤚😐 یه بارم رفتم فروشگاه  همین 🤷‍♂️🤷‍♂️

پس هیچ لباسی چیزی نخریدی🤔

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
ما تو خونمون بچه نداریم ولی بازم نه کسی میاد نه جایی میریم 🥴 فقط مامانم سرکار میره 

هووووووف من مجرد بودم و تا قبل بچم باید یکی میومد از تو خیابونا و دانشگاه جمعم میکرد کلاس نداشتیم دانشگاه ولی با دوستم میرفتیم تئاترش یا موسیقش ای خدااا

میدونی فقط تو ایران اینطوریه؟؟🙄🙄🙄

امریکایی ها حتی همشون خریدای کریسمسشونم انجام میدن ( حالا نگید تو از کجا میدونی تو استوری های افرادی دیدم ک امریکاهستن دیدم صفای طولانی خرید و رستوران رو )

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵