2777
2789
عنوان

نامزد دروغگو

299 بازدید | 16 پست

با نامزد (عقدی)دروغگو باید چطور رفتار کرد ؟؟؟؟کسی که بی دلیل دروغ میگه سر هرمسئله ای ووقتی بروش بیاری جم وجورش میکنه طوری که حق اعتراض نداشته باشی 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که در لحظه ماست مالی میکنه قضیه رو مشخصه از اون حرفه ایاست😑 خدا بهت صبر بده

دقیقا حرفه ایه خودش هم اعتراف کرد روز اول که من ادم سیاسیی هستم منظورت اینه؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
نامزد عقدی؟ اگه عقد کردین همسره رسمیتونه  که!

اره ولی زیر یه سقف نرفتیم هنوز

نامزدى به نظرت واسه چيه ؟ شناخت همين چيزا رد ميكنى ميره تمام

عقد کردم گلم زیر یه سقف فقط نرفتم 

خدا رحم کنه بهت مرد دروغگو درمان نداره

چرااااا😨🙁یعنی چی میشه

دقیقا حرفه ایه خودش هم اعتراف کرد روز اول که من ادم سیاسیی هستم منظورت اینه؟

اره دست اینجور ادما رو نمیتونی رو کنی هیچوقت چون دروغاشونو نمی پذیرن بعد اخرش خودتو شکاک میدونن

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
اره دست اینجور ادما رو نمیتونی رو کنی هیچوقت چون دروغاشونو نمی پذیرن بعد اخرش خودتو شکاک میدونن

ابجی من درجا دروغاشو نشون خانوادم میدم که بعد خودش میزنه زیرشون اما اخر سر به من میگن تو خیلی گیر میدی😞

ابجی من درجا دروغاشو نشون خانوادم میدم که بعد خودش میزنه زیرشون اما اخر سر به من میگن تو خیلی گیر می ...

عزیزم یخورده بیشتر باهاش حرف بزن اینجوری خیلی سخت میشه واست 

سعی کن بین خودتون حل کنین 

عزیزم یخورده بیشتر باهاش حرف بزن اینجوری خیلی سخت میشه واست  سعی کن بین خودتون حل کنین

لازم به حل کردن نیس ابجی خودش حل میکنه چه قانع کننده باشه دلیلش چه نباشه 🙁😁

لازم به حل کردن نیس ابجی خودش حل میکنه چه قانع کننده باشه دلیلش چه نباشه 🙁😁

امیدوارم هیچ مشکلی بینتون نباشه😘💓

امیدوارم هیچ مشکلی بینتون نباشه😘💓

انشاالله باشه از دستش راحت شم والله من از اولم نمیخواستمش بزور دارم تحمل میکنم😁😂