2777
2789

من دکتر ملکی و مجلسی رو شنیدم خوبن. لطفا منشی برای تبلیغ نیاد!

اگه کسی تجربه ای داشته لطفا نظرشون بده. ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج

من پيش دكتر سارا بابا احمدي ژل لب تزريق كردم

با اينكه خيلي مشتري داره و طرفدار ، من خيلي راضي نبودم

حالا شايد برا بقيه خوب باشه

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام علکم دوستان

منم دنبال یه دکتر خوب میگردم چون اولین بارمه استرسم زیاده

دوستان اگ دکتری میشناسین ک کاراش خوبه و هزینشم مناسبه لطفا معرفی کنید:)

چون من خودمم اصفهانی نیستم زیاد نمیشناسم:/

من پيش دكتر سارا بابا احمدي ژل لب تزريق كردم با اينكه خيلي مشتري داره و طرفدار ، من خيلي راضي نبودم ...

وااای عزیزم یعنی کارش خوب نیس ؟؟ اخه کارایی که تو پیجشون پست میکنه خیلی عالیه چون من نوبت گرفتم برای فیلر لب پیششون 

اونجوری که خواستی نشد ؟؟ میشه ی عکس بدی از لبت

متاسفانه به دکتر بابااحمدی اعتماد کردم و بسیار پشیمان شدم. زمان تزریق از کانولای بسته بندی ژل چون عجله داشتند استفاده نکردند و از سوزن بسیار کند و ضخیمی برای تزریق استفاده کردند که باعث شد من شدیدترین دردهای دنیا را تجربه کنم و تا یک هفته جای تزریق بالای لبهای من مانده بود. بسیار ملتهب و کبود شده بود و من، فقط خودم را نفرین میکردم که چرا به یک پزشک عمومی اعتماد کردم. الان هم اصلا از فرم لب‌هایم راضی نیستم چون علی رغم اینکه میخواستم اردکی نشود و لب پایین بزرگتر از لب بالایی باشد، به همین صورت شده است. لطفا پیش متخصص بروید چون همان هزینه و حتی کمتر را پرداخت میکنید و زیبایی و سلامتتان هم تضمین می‌شود. هنگام باز کردن بسته بندی ژل، چون شما را شب هنگام بر روی تراس می‌نشانند! اصلا داخل اتاق را نمیبینید و مطمئن نیستید که واقعا همان ژل انتخابی خودتان را برای شما تزریق می‌کنند. اینها را ننوشتم که منشیهای دکتر بابااحمدی، پاسخ دهند. صرفا بر حسب وظیفه برای اطلاع رسانی نوشتم.

من پيش دكتر سارا بابا احمدي ژل لب تزريق كردم با اينكه خيلي مشتري داره و طرفدار ، من خيلي راضي نبودم ...

والا ما امشب رفتیم یه نمونه کار ببینیم و قیمت کاراشو بپرسیم صد تومن پیاده مون کرد واقعا متاسفم که ازین راه کسب درامد میکنه

والا ما امشب رفتیم یه نمونه کار ببینیم و قیمت کاراشو بپرسیم صد تومن پیاده مون کرد واقعا متاسفم که از ...

عزیزم کارش چطور بود.آخه من اصفهانی نیستم و فردا فقط برای دیدن نمونه کارهاش و مشاوره میخوام برم پیشش