یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه به دکتر بابااحمدی اعتماد کردم و بسیار پشیمان شدم. زمان تزریق از کانولای بسته بندی ژل چون عجله داشتند استفاده نکردند و از سوزن بسیار کند و ضخیمی برای تزریق استفاده کردند که باعث شد من شدیدترین دردهای دنیا را تجربه کنم و تا یک هفته جای تزریق بالای لبهای من مانده بود. بسیار ملتهب و کبود شده بود و من، فقط خودم را نفرین میکردم که چرا به یک پزشک عمومی اعتماد کردم. الان هم اصلا از فرم لبهایم راضی نیستم چون علی رغم اینکه میخواستم اردکی نشود و لب پایین بزرگتر از لب بالایی باشد، به همین صورت شده است. لطفا پیش متخصص بروید چون همان هزینه و حتی کمتر را پرداخت میکنید و زیبایی و سلامتتان هم تضمین میشود. هنگام باز کردن بسته بندی ژل، چون شما را شب هنگام بر روی تراس مینشانند! اصلا داخل اتاق را نمیبینید و مطمئن نیستید که واقعا همان ژل انتخابی خودتان را برای شما تزریق میکنند. اینها را ننوشتم که منشیهای دکتر بابااحمدی، پاسخ دهند. صرفا بر حسب وظیفه برای اطلاع رسانی نوشتم.